Annonsørinnhold fra Lånepenger.no

Hva er dette?

Er du ute etter forbrukslån?

Vi har plukket ut de fire beste sammenligningssidene for forbrukslån. For å gjøre det litt enklere for deg.

Annonsørinnhold fra

Er du ute etter et forbrukslån? Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet hvor banker låner ut penger til deg, uten å ta sikkerhet i bolig eller andre øvrige eiendommer.

Låneformen skiller seg ut fra andre lån, hvor man gjerne tar opp lån for å finansiere bestemte formål. Når man tar opp et forbrukslån kan man selv bestemme hva pengene skal brukes til.

I hvilke situasjoner kan et forbrukslån være et godt alternativ?

Det finnes mange situasjoner og hendelser som gjør at et forbrukslån kan være et godt alternativ for flere. Vi alle kommer over valg i livet som har en eller annen form for økonomisk komponent, eller som forekommer av økonomiske grunner. Det som er helt sikkert er at verden styres av penger, derfor er vi avhengige av penger for å leve i den.

Du har muligheten til å gjøre mer og få til mer, både for deg selv og andre, dersom du har mye penger. Et lån er en måte å skaffe seg ekstra penger der og da, selv om det ikke fører til at du får en høyere formue.

Når du er ute etter et forbrukslån er det veldig viktig at du vurderer hensikten med lånet, altså hva lånet skal brukes til.

Mange stiller seg spørsmålet; når bør jeg ta opp et forbrukslån? Vel, den beste grunnen til å ta opp lån, er ved behov. Utfordringen blir da å finne ut behovet du har, og om forbrukslån kan være en løsning til behovet ditt.

Eksempelvis er en refinansiering et godt alternativ til bruk av forbrukslån som en løsning til et behov om å kutte ned på kostnader. Ved å ta opp et billigere forbrukslån for å betale ned eksisterende dyr gjeld, har du en fin og rask måte å redusere lånekostnadene dine på.

Sammenligningstjenester verdt å besøke

Uansett om du er en erfaren forbruker eller skal ta opp lån uten sikkerhet for første gang, er det en fordel å vite hvilke sider du skal oppsøke for å finne de beste forbrukslånene. Derfor kan du videre lese om de fire beste sidene å søke forbrukslån på.

1. Lånepenger.no

Hos Lånepenger.no har du en rekke etablerte banker å velge mellom. Sammenligningstjenesten gjør sitt ytterste for at du skal finne både det beste og billigste forbrukslånet på markedet. Er du på jakt etter et refinansieringslån? Det beste refinansieringslånet finner du også hos Lånepenger.no.

Bankene du kan velge mellom hos Lånepenger.no er Uno Finans, Lendo, Zensum, Sambla, Finans Nord, Era Finans, Norsk Refinansiering, KlikkLån, Thorn Privat Finans, Viiga Lån, og PayMark.

Ønsker du å velge en stødig og trygg sammenligningstjeneste? Sjekk ut Lånepenger.no i dag.

2. Besteforbrukslån.no

Besteforbrukslån.no gjør en ryddig og grundig jobb ved å sammenligne alle lånemulighetene du har som søker. Sammenligningstjenesten lever opp til sitt navn, og fører deg derfor til det beste forbrukslånet for deg og din økonomi.

I tillegg til de billigste forbrukslån kan du i tillegg søke om lån som Blancolån, Caravanlån, Ferielån, MC-lån, senior-lån og lån til oppussing via Besteforbrukslån.no

Bankene du kan benytte deg av her er Uno Finans, Lendo, Sambla, Zensum, Finans Nord, Era Finans, Norsk Refinansiering, Zen Finans, BraBank, KlikkLån, PayMark, Okida, Thorn Privat Finans og Viiga Lån.

Sjekk ut Besteforbrukslån.no i dag for å finne nettopp det beste forbrukslånet for din økonomi.

3. Forbrukslån-kalkulator.no

Forbrukslån-kalkulator.no er sammenligningstjenesten for deg som ønsker å bruke en lånekalkulator for å finne det beste forbrukslånet for deg. Med en forbrukslånkalkulator kan du blant annet beregne hva totalkostnaden på lånet kommer til å bli, hvilken rente du kan oppnå og hvor lang nedbetalingstid du bør velge.

Hos Forbrukslån-kalkulator.no får du en stor oversikt over de fleste aktører innen lån uten sikkerhet, disse er blant andre Uno Finans, Thorn Privat Finans, KlikkLån, Lendo og fler.

Husk at alle renter i forbrukslånkalkulatoren er estimerte eksempelrenter. Ønsker å du lese mer om hvordan en forbrukslånkalkulator fungerer kan du enkelt sjekke ut Forbrukslan-kalkulator.no her.

4. Låneutensikkerhet.no

Låneutensikkerhet.no er en sammenligningstjeneste som sammenligner informasjon om mange ulike forbrukslån som er hentet fra tilbydere og andre aktører av forbrukslån. Ved å bruke denne sammenligningstjenesten har du gode sjanser for å velge det riktige forbrukslånet for din økonomi. Tjenesten er i tillegg gratis og helt uforpliktende.

Oppsettet av bankene du kan låne penger hos er oversiktlig, slik at du enkelt kan navigere deg frem. Bankene du kan velge mellom på denne siden er Uno Finans, Lendo, Finans Nord, Sambla, Era Finans og KlikkLån.

Ønsker du å lese mer om forbrukslån hos Låneutensikkerhet.no kan du trykke her.

Renteeksempel: Nominell rente 11.39%, effektiv rente 12.71%, 150 000kr, o/5 år, kostnad 49 237. Totalt 199 237

Del artikkelen på Facebook