Annonsørinnhold fra

Derfor sverger Oslo-gründeren til to-i-ett ullplaggene fra WoolLand

Tori-Kristin Esaiassen (36) sjonglerer en aktiv livsstil og en hektisk hverdag som småbarnsmor og gründer: - Etter at jeg ble mamma kom behovet for både funksjonelle og fine plagg.

Vi møter Tori for en rask kopp kaffe på Vinderen mellom slagene. Gründeren og tobarnsmoren fra Senja er stilfull og sporty antrukket i det hun selv beskriver som sin signaturstil fra WoolLand. En klassisk høyhalser i 100% merinoull kombinert med svarte ulltights med detaljer i imitert skinn.

Etter at jeg ble mamma kom behovet for både funksjonelle og fine plagg. Man har ofte ikke tid til å skifte klær mellom jobb og skivakt i marka.

Hair, Head, Eye, Eyelash, Font

- Ulltitghtsen fra WoolLand er uten tvil favorittplagget mitt til hverdag og jobb. De ser ut som helt vanlige bukser, men er laget av myk merinoull. De passer like perfekt til fine støvletter på jobb, som under skibukse i marka.

- Og så liker jeg veldig godt at de er høye i livet, legger Tori til.

Fra Lilleaker til hele Norge

Tori er ikke alene om å ha lagt sin elsk på det norske klesmerket WoolLand. WoolLand har noen av markedets beste ullplagg, og har siden oppstarten i 2011 gått fra å være en liten gründerbedrift lokalisert på Lilleaker vest i Oslo, til å bli en sterk norsk merkevare som selger ullplagg i hele landet.

Toris signatur look

Svarte ulltights og svart høy hals ullpologenser fra WoolLand. Antrekket styler hun gjerne med en Max Mara Teddy coat når det er minusgrader, eller en beige trenchcoat og Ganni-støvler når det regner.

WoolLand spesialiserer seg på å lage ullplagg som både er funksjonelle og fine - uansett anledning. I tillegg har de utviklet et helt unikt design der ullplaggene er designet som to-i-ett-produkter. Det betyr av kvaliteten er nesten dobbelt så tykk som i vanlig ullundertøy. Du slipper med andre ord (den ofte dyre) lag på lag-metoden. To-i-ett-produktene gjør dessuten påkledningen av barna veldig enkel i de hektiske morgentimene før jobb og barnehage, eller når hele familien skal ut på tur i flotte naturomgivelser.

Les også: Rives ut av hyllene: Trendy ullplagg du bør sikre deg nå

- Lykken er at hard jobbing
gir resultater

To-i-ett-produktene er en av grunnene til at Tori velger WoolLand. Hun beskriver plaggene som fine, funksjonelle og med flatterende passform. Den tykke ullkvaliteten gjør at man bare trenger ett lag. Et design som rett og slett funker i hverdagen.

- Etter at jeg ble mamma kom behovet for både funksjonelle og fine plagg, forteller Tori. Man har ofte ikke tid til å skifte klær mellom jobb og skivakt i marka, legger hun til.

I tillegg til å være mammaen til Benjamin på 4 år og Vida på 11 år, er Tori en dyktig forretningskvinne. Hun har selv startet konseptet iSkyene - en butikk og nettbutikk med klær og produkter til barn. Tori beskriver livet som gründer som både gøy og krevende.

Natural material, Coat, Sleeve, Jacket, Grey, Collar

- Enkelte dager er det litt for mye å gjøre, og sene kvelder med mye jobbing, mens andre dager kjenner jeg på at det er deilig å være sin egen sjef. Jobben må gjøres, men jeg bestemmer når og hvor. Det tar lang tid å bygge opp noe, og man må være tålmodig, men lykken er at hard jobbing gir resultater.

Selv handler Tori gjerne lokalt, og støtter lokale gründere slik som WoolLand.

-Jeg handler lokalt fordi jeg vet hvor viktig det er å støtte lokale bedrifter dersom man vil ha tilbudet. Ingen butikker overlever hvis folk ikke besøker dem - både på nett og i fysisk butikk.

Ullplagg som er skapt for den aktive familien

Neste post på programmet er henting av Benjamin (4) i barnehagen og Vida (11) på skolen. Herfra går det slag i slag, og et raskt ombytte må til før Tori og Vida setter kursen mot Tryvann.

- Vi er en veldig aktiv familie. Vinterhalvåret går barna mest på ski og skøyter på fritiden, i tillegg til innendørs tennis.

Barna er svært glad i klærne fra WoolLand. Hovedgrunnen er at klærne ikke klør, de er varme og dermed deilig å ha på.

Hair, Head, Eye, Eyelash, Font

Med en hektisk hverdag og aktiviteter for store og små gjør ullplaggene fra WoolLand det lettere å kle hele familien.

- Barna er veldig glade i klærne fra WoolLand. Hovedgrunnen er at ullplaggene ikke klør, de er varme og dermed deilig å ha på. En fin bonus med WoolLand klærne er at de også har fine farger og design, forteller Tori.

Komfort er nøkkelen når Tori skal kle Benjamin og Vida for en aktiv hverdag.

- Når jeg kler barna tenker jeg på at de ikke skal fryse, og at de heller ikke skal være for varme. Komfort med andre ord - slik at det de har på ikke ødelegger sportsgleden. Her er de myke ullbuksene fra WoolLand geniale!

4. Oppdal skibukse

1. Rena vest med ullpadding

Tori har på seg

Neck, Sleeve, Grey, Collar
Shorts, Textile, Sleeve, Waist, Curtain, Dress, Beige, Drinkware, Thigh
Active pants, Sleeve, Thigh, Denim, Sportswear, Woolen
Human body, Outerwear, Shoulder, White, Dress, Black, Neck, Sleeve, Grey, Collar

Selv har hun også flere WoolLand-favoritter i garderoben.

- Jeg liker veldig godt skibuksen til WoolLand for alpint. Den har en nydelig farge og veldig god passform. Jeg synes også at Besseggen langrennsjakke er spesielt fin fordi den puster bra på tur. Jeg bruker den faktisk til jogging også avslutter hun.

I det dagen går mot hell, sier vi farvel til den sporty familien. Tori og Vida setter kursen mot Tryvannskleiva for en ettermiddag på ski - komfortabelt antrukket i ullplaggene fra WoolLand.

4. Hammerfest pannebånd

2. Fonna ulltights

1. Juvass ulltopp

3. Hafjell skibukse

Vida har på seg

Dress shirt, Jersey, White, Blue, Neck, Sleeve, Sportswear, Collar, T-shirt
Active pants, Azure, Knee, Neck, Sleeve, T-shirt, Thigh, Sportswear, Waist, Line
Human body, Trousers, Leg, White, Light, Black, Sleeve, Gesture, Waist, Knee
Human body, Arm, Rectangle, Gesture, Gadget, Violet