BYGGMAGASINET

Fjellsrudåsen tar form:

150 boenheter skal opp i løpet av få år

Eiendomsutvikleren mener boligprosjektet på vakre Fjellsrudåsen passer ypperlig for småbarnsfamilier og førstegangskjøpere.

Green

ANNONSØRINNHOLD FRA

Boligfeltet grenser til marka, men er samtidig bare en kort kjøretur unna Lillestrøm.

– Vi forsøker å treffe den målgruppa som ønsker å komme inn på boligmarkedet til en fornuftig pris i Lillestrøm kommune. Det begynner å bli dyrt i de sentrale områdene, noe som gjør det vanskelig for førstegangskjøpere og unge barnefamilier, forteller Roger Karlsen.

Han er daglig leder i eiendomsutviklerselskapet TBA Prosjekt som står bak boligprosjektet på Gan i Lillestrøm kommune.

Urban design, Sky, Cloud, Snow, Building, Sunlight, Tree, Freezing, Landscape, Slope

LIGGER HØYT: Fjellsrudåsen ligger høyt plassert og solrikt til med nydelig utsikt mot innsjøen Øyeren.

Fantastisk beliggenhet

Karlsen forteller at byggefase 1 i prosjektet er ferdig. De siste årene har de ryddet området, fått på plass infrastruktur og bygd en rekke vestvendte tomter som nå står byggeklare.

– Under bygging solgte vi ca. 25 tomter. Vi legger også til rette for at folk kan kjøpe tomt og bygge bolig selv. Noen tomter er ferdigstilt og noen er fortsatt ikke ferdige. I løpet av kort tid skal vi i gang med fase 2, smiler han.

I løpet av noen få år ser de for seg at 150 nye boenheter står klare. Det inkluderer både eneboliger, tomannsboliger og rekkehus i ulike prisklasser og størrelser.

– Det er kort vei både til markegrensa og til byen, både Lillestrøm og Fetsund. Ikke langt unna ligger en forholdsvis ny skole, en ny barnehage og et flott idrettsanlegg med et bredt idrettstilbud. I tillegg er det gode kommunikasjonsmuligheter med tog og buss, forklarer Karlsen.

Fjellsrudåsen ligger i umiddelbar nærhet til marka. I tillegg er det gode bademuligheter ved tjern og vann.

TBA Prosjekt AS

  • TBA Prosjekt ble etablert i 2007.
  • Er et datterselskap av TBA Gruppen.
  • TBA Prosjekt tar for seg prosjektering, regulering og utvikling av tomter og boliger i tett samarbeid med resten av TBA Gruppen.
  • Åtte ansatte.

Ulike prisklasser

Boligene vil koste anslagsvis mellom 2,6 og 6,5 millioner kroner.

– Vi prøver å legge til rette for ulike prosjekter i forskjellige størrelser og prisklasser, slik at vi fanger et bredt publikum, sier han.

Beliggenheten byr på svært gode aktivitetsmuligheter både på sommer- og vinterstid. Fjellsrudåsen er høyt plassert omringet av vakre naturområder og lekearealer.

– Vi retter oss mest mot private forbrukere som skal kjøpe seg bolig, og vi kan tilby boliger som er forholdsvis prisgunstige sammenlignet med andre steder i Lillestrøm kommune hvor prissegmentet er høyere. Vi bygger for folk flest, fortsetter Karlsen.

Se flere bilder av prosjektet her:

Cloud, Sky, Daytime, Snow, Nature, Building, Sunlight, Freezing, Mountain, Tree
Body of water, Sky, Cloud, Ecoregion, Light, Wood, Plant, Sunlight, Building, Tree
Sky, Cloud, Snow, Plant, Slope, Mountain, Wood, Tree, Landscape, Freezing
Automotive tire, Sky, Cloud, Shade, Tread, Wheel, Tree
Sky, Cloud, Window, Snow, Building, Tree, Slope, House, Plant, Larch

Prosjektet imponerer

Så langt har kjøperne vært en god blanding av lokale innbyggere, romerikinger og folk fra Oslo. De fleste lar seg imponere av det nye boligfeltet på Gan.

TBA Prosjekt håper å fullføre fase 2 i prosjektet relativt raskt.

– Vi ser gjerne at feltet nærmer seg helt ferdig i løpet av tre-fire år. Vi ønsker selvfølgelig å gjøre om dette til et boligfelt så snart som mulig, men det kommer an på hvor godt vi treffer med produktene våre og hvordan markedet er til enhver tid, forteller han.

Alt er imidlertid ikke i utbyggerens hender.

– Vi prøver å inkludere både politikere og saksbehandlere, slik at de kan være med å bidra til et differensiert boligtilbud. Vi håper de vil være med på det og kjenner sin rolle, sier Karlsen.

Sjekk ut en av de solgte boligene på Fjellsrudåsen her.

Vi forsøker å treffe den målgruppa som ønsker å komme inn på boligmarkedet til en fornuftig pris i Lillestrøm kommune.

Roger Karlsen, TBA Prosjekt

"

Dette er TBA Prosjekt

TBA Prosjekt AS ble stiftet i 2007 og er et datterselskap av TBA Gruppen. Selskapet har sitt nedslagsfelt på Nedre Romerike.

– I organisasjonen er vi åtte mennesker som utfører alt i forbindelse med prosjektering, byggeledelse og administrasjon av prosjektene. Så har vi lokale leverandører som vi drar nytte av når vi bygger boliger eller utvikler boligfelt, forklarer Karlsen.

Han mener det viktigste for dem er å tilby kvalitetsboliger til rett målgruppe i rett prisklasse. Barnevennlige Fjellsrudåsen er et godt eksempel på det.

– Hvilke boliger passer på de ulike områdene? På Fjellsrudåsen er det viktig å legge til rette for den målgruppen som holder til der – med gode boliger til fornuftige priser, avrunder Roger Karlsen.

Cloud, Sky, Daytime, Snow, Nature, Building, Sunlight, Freezing, Mountain, Tree
Cloud, Sky, Building
Cloud, Sky, Building, Snow, Plant, House, Wood, Branch, Larch, Slope
Cloud, Sky, Building, Window, Plant, Wood, Tree, House, Snow, Shade
Cloud, Sky, Property, Building, Plant, Snow, Tree, Wood, Window, Sunlight

Kontakt

Adresse:
Trondheimsveien 62
2019 Skedsmokorset

Telefon: 63 89 05 14
E-post: [email protected]

Alle foto: Erik Hansen