BYGGMAGASINET

Målet er å skape gode nabolag

Med prosjektet Løxatorget ønsker Bonava å skape attraktive leiligheter, men boligutvikleren vil også løfte hele nærområdet ved å skape gode hjem og brukervennlige uteområder.

Azure, Aqua

ANNONSØRINNHOLD FRA

Bonava er en av Nord-Europas største boligutviklere, og de har skapt hjem og nabolag siden 1930-årene.

I Oslo-regionen har Bonava blant annet prosjektene Kongsløkken på Ensjø, Tamburløkka i Ås, og Kvartalet på Ask. I tillegg satser utvikleren stort på Vestby, der det skal skapes over 450 boliger i sentrum.

I disse dager planlegges også et nytt nabolag bestående av to boligbygg og et næringsbygg i Sandvika. 73 leiligheter skal bygges, og forventet salgsstart er til høsten.

– De to leilighetsbyggene blir på henholdsvis åtte og fire etasjer. Det blir et unikt prosjekt med tanke på arkitektur og fargekonsept. Her skal vi skape et nabolag med mange særegenheter, sier prosjektselger Mette Sandersen.

Tower block, Land lot, Cloud, Building, Sky, Plant, Tree, Window, Architecture, Vegetation
Urban design, Cloud, Sky, Plant, Building, Window, Condominium, Neighbourhood, Tree
Urban design, Land lot, Plant, Building, Property, Window, Tree, Infrastructure, House, Sky
Cabinetry, Property, Furniture, Plant, Table, Countertop, Window, Houseplant, Wood, Flowerpot

UNIKT PROSJEKT: Løxatorget består av to flotte leilighetsbygg med gangavstand til sentrum, Sandvika Storsenter, samt parker og rekreasjonsområder. Byggene har også en fin bakgård og felles takterrasse med god utsikt.

Gangavstand til sentrum

Sandersen forteller videre om fine og funksjonelle toromsleiligheter som passer spesielt godt til unge førstegangskjøpere – både enslige og par. Det vil også bli mange treroms, og noen fireroms, til mer etablerte kjøpere.

– Vi forestiller oss gjerne at de større enhetene passer bra til voksne som nå bor i enebolig, men som ønsker å bytte til noe som er tilnærmet vedlikeholdsfritt.

Løxatorget blir et sentralt nabolag med kort gangavstand til sentrum, flotte uteområder og Sandvika storsenter.

Bærum kommune skal lage en ny bro over til BI-Parken. Bonava har vært med på å finansiere dette prosjektet, og broen vil gjøre nabolaget rundt Løxatorget enda mer knyttet til nærområdet og resten av Sandvika.

– Etterspørselen etter leiligheter her er stor, og vi håper å lette litt på trykket med dette prosjektet, sier Sandersen.

Det blir et visningssenter på tomten i Sandvika der interessenter kan få se modell av nabolaget, få mer informasjon og se prosjektmagasin og designprogram. I showrommet på Skøyen kan man få se fullverdige kjøkken, bad, flistyper og tilvalg man kan oppgradere til.

– Dette nabolaget vil passe for sosiale mennesker som synes det er trivelig å ha et sted å invitere venner og å møte naboer. Det blir en fin bakgård som kan brukes av boligsameiet, og flotte felles takterrasser med god utsikt. Det blir også tilgang til et felleslokale med kjøkken og bad som kan brukes av boligsameiet, privat eller til fellesaktiviteter, sier Sandersen.

Vil du vite mer?

Les om Løxatorget her

Basert på god kundeinnsikt utvikler vi et konsept som vi mener skaper et "happy neighbourhood".

Pär Öberg, prosjektutvikler

"

Bonava

  • Bonava er av Nordens største boligutviklere.

  • Vi har bygget hjem og nabolag siden 1930-årene.

  • I dag har vi virksomhet i åtte land.

  • Siden 2016 har vi hatt kontor i Norge.

  • Vi har hatt regionskontor i Oslo siden 2020, og her jobber det rundt 30 ansatte.

  • Oslo er en region som det satses stort på.

  • Vi har flere pågående prosjekter i og rundt Oslo.

  • Vi hjelper deg hele veien frem til ditt nye hjem.

Fashion, Art
Personal computer, Output device, Table, Furniture, Peripheral, Chair, Desk
Interior design, Cabinetry, Standing, Houseplant, Flowerpot, Plant, Building
Street fashion, Leather jacket, Joint, Smile, Shoulder, Sleeve, Gesture
Vision care, Dress shirt, Facial hair, Glasses, Smile, Beard, Sleeve, Eyewear, Collar

Ingen konkurrenter

Utendørs treningsapparater, lekeapparater, felles grill, og selvfølgelig pen beplantning er noe av det som er ønsket å få inn i uteområdene på Løxatorget.

– Vi leter også etter fine leietakere som kan drive noe utadrettet virksomhet som en del av nabolaget, forteller Sandersen.

Det er flere leilighetsprosjekter på gang i Sandvika, men Bonava føler allikevel at de opererer i et eget marked, og er sikre på eget produkt.

– Flere prosjekter i Sandvika har bestått av større leiligheter. Vi satser på litt mindre leiligheter i et område under utvikling – og vi har også et større fokus på uteområdene rundt disse leilighetene. Sånn sett har vi egentlig ingen konkurrenter, sier Sandersen med et glimt i øyet.

Fra Løxatorget er det seks minutters gange til Sandvika Stasjon. Sandvika sentrum, med Sandvika Storsenter, byr på alt man måtte ha behov for innen shopping, kaféer og spisesteder. I tillegg er det kort vei til Kadettangen og Kalvøya. Et kvarter med tog fra Sandvika, og så er du på Nationaltheatret – med andre ord en ideell løsning for deg som jobber eller studerer i Oslo.

Bonava er en av Nordens største boligutviklere, og har virksomhet i åtte land. Siden 2016 har de hatt kontor i Norge. De har et relativt nytt kontor i Oslo som ble etablert i 2020. Med rundt 30 ansatte, og flere aktive rekrutteringsprosesser, er dette en region som det satses stort på.

Dress shirt, Smile, Sleeve, Eyewear, Waist

SATSER STORT: Bonava er en av Nordens største boligutviklere, og har virksomhet i åtte land. Prosjektutvikler Pär Öberg og prosjektselger Mette Sandersen er to av selskapets drøyt 30 ansatte ved kontoret i Oslo.

Svanemerkede boliger

– Vi kjøper tomter, og jobber ut en reguleringsplan. Vi kjøper også tomter som allerede er regulert. Deretter lager vi et konsept med kunden i fokus. Vi gjør nøyaktige analyser for å finne ut hva slags type fasiliteter, leiligheter og kjøpere som kan være aktuelle å tilføre området. Basert på god kundeinnsikt utvikler vi et konsept som vi mener skaper et "happy neighbourhood" som er Bonava’s overordnede ambisjon når vi utvikler et nytt område, sier Pär Öberg.

Pär er prosjektutvikler i Bonava, og kjenner denne prosessen godt.

– Vi prosjekterer med arkitekter og rådgivere i vår interne designavdeling. Så selges boligene som selveierleiligheter til private kunder eller investorer, parallelt med at vi bygger boligene, gjerne sammen med en entreprenør, forklarer Öberg.

Avslutningsvis er det vel verdt å nevne at boligene på Løxatorget er svanemerkede. Det betyr blant annet at leilighetene er svært energieffektive, de har blitt bygget med miljøvennlige materialer, og de har et godt og sunt inneklima med mye dagslys.

– Her kan du bo med god samvittighet vel vitende om at du har gjort et fremtidsrettet boligkjøp, sier Öberg.

Kontakt

Postadresse
Postboks 1031 Hoff
0218 Oslo

Telefon
5594 0600

E-post
info@bonava.no