All garanti på ett sted

med Toyota!

Marthe og Per Christian bruker sin lokale Toyota-forhandler til alt som har med bilen å gjøre: – Vi får det «lille» ekstra

Gjør bilholdet enkelt med Toyota Oslo – all garanti på ett sted!

Hos Toyota Oslo blir vi møtt av blide ansatte som gjerne byr deg på en kaffekopp og slår av en bilprat, enten du er på utkikk etter ny bil eller har bilen din på service eller reparasjon.

– Vi har trofaste, lojale og fornøyde kunder. Dette viser både interne og eksterne målinger. Kundene gir oss høy score på at vi er tilstede og hjelper til med det som trengs, sier teamleder i Toyota Oslo, Erik Mathias Paulsen.

Gjengen her jobber hver dag for å gjøre bilholdet ditt så komfortabelt og avslappet som mulig. For deg som ønsker å kjøpe bil, og for deg som allerede kjører ny eller brukt Toyota, kan de også tilby en helt spesiell garantiordning - Toyota Relax.

Forehead, Smile, Beard

"

Ved å bruke merkeverksted får du tryggheten, kvaliteten og hjelpen du trenger, når behovet oppstår. Vi hjelper deg med alt fra service til reparasjoner, dekk, lakk, glass og bilpleie. Det er også lettere å ivareta garantien når du alltid benytter et merkeverksted.

Erik Mathias Paulsen, teamleder Toyota Oslo

Trygg bil året rundt

Vi møter Marthe og Per Christian Fosse. Med to gutter på syv og fire år, kjærlighet for ski og sykling – og familie på Vestlandet, blir bilen godt brukt og legger bak seg mange mil i løpet av året.

– Jeg har alltid kjørt Toyota, og da vi fikk barn ønsket vi å kjøre ny bil fremfor bruktbil. Leasingavtalen vi fikk hos vår lokale Toyota-forhandler var midt i blinken for oss, forteller Marthe Fosse.

– Alt av servicer og vedlikehold er bakt inn i månedsprisen vår, og vi er veldig fornøyd med hele pakken Toyota tilbyr. De er gode på både pris og kundeservice, og ikke minst at vi kan være sikre på at bilen vår er trygg året rundt, sier Per Christian Fosse.

Table, Tableware, Smile, Wood, Interaction

TRYGT: Per Christian og Marthe Fosse føler seg i trygge hender hos sin lokale Toyota forhandler, og skryter av forhandleren som alltid gir det «lille» ekstra.

Toyota Relax - en serviceaktivert garanti

Garantien Toyota Relax er faktisk helt unik. Med garantiprogrammet dekker Toyota kostnader for reparasjoner som utføres av et godkjent Toyota-verksted.

– I praksis fungerer Toyota Relax veldig enkelt for kunden. Kunden må ta årlig vedlikehold i henhold til serviceintervall på bilen, og får dermed utvidet servicegarantien. Kundene betaler ikke noe mer for service med Toyota Relax, i tillegg får man gratis veihjelp, sier Paulsen.

Har du bil som er fem til ti år gammel, og utfører originalservice hos et Toyota merkeverksted, får du automatisk Toyota Relax med på kjøpet.

Økt verdi

– Hvis du har en god servicehistorikk på bilen, har du den å vise til når du skal selge bilen din. Historikken er viktig for den som selger, og i tillegg får den som kjøper bilen en trygghet når alle servicer er gjennomført på samme sted, sier Paulsen.

Mer behagelig blir det ikke! Med dyktige mekanikere som har stort fokus på kvalitet og driftssikkerhet, kan du være sikker på at din Toyota er i de beste hender hos Toyota Oslo.

 • Nybilgaranti på alle nye biler.
 • 24 måneder Toyota Certified Plus garanti på de fleste bruktbiler.
 • Originalservice som inkluderer markedets beste garantiavtale - Toyota Relax, veihjelpsprogrammet Toyota Eurocare og oppdatering av programvare gjennom Toyota Helsesjekk og Toyota Hybrid Helsesjekk.
 • Forutsigbarhet og tidsbesparelse ved Toyota Express –service på 60 minutter.
 • EU-kontroll og reparasjoner som utføres av spesialutdannede teknikere.
 • Bilpleie, lakkforsegling og dekkhotell.
 • Smart Repair – enkel reparasjon av småskader, bulker og riper.
 • Ruteskift.

Visste du at

Autoriserte Toyota-verksted tilbyr

Forutsigbart

Familien Fosse benytter seg også av dekkhotell, og forteller at ved sesongskifte får de beskjed fra sin Toyota-forhandler. Da er det bare å reise innom og få på nyvaskede dekk, klare for en ny sesong.

– Det er så enkelt og forutsigbart, noe som er viktig for oss. De fikser rett og slett alt, forteller Per Christian Fosse med et smil.

Automotive lighting, Car, Wheel, Tire, Vehicle, Asphalt, Rolling, Plant

I dag kjører Marthe og Per Christian en Toyota Corolla Hybrid Stasjonsvogn, men om kort tid er det den flunkende nye helelektriske modellen Toyota bZ4X de skal kjøre rundt i.

– Vi gleder oss veldig til å få ny bil, nå som ungene har blitt større blir det veldig bra med litt bedre plass, sier Marthe.

HELELEKTRISK: Snart mottar familien Fosse den nye Toyota bZ4X.

Gode ordninger

Familien Fosse bruker autorisert Toyota-forhandler til alt som har med bilen å gjøre, og forteller om hyggelige folk som ofte strekker seg langt for kundene.

– De yter veldig god service, og det er aldri noe problem. Det vet jeg at ikke bare vi, men mange setter pris på, sier Marthe.

At all garanti er samlet på ett sted hos Toyota bringer kundene enda nærmere sin lokale forhandler.

– På våre to tekniske verksteder i Oslo, på Økern og Oppsal, drifter vi service og reparasjoner på bilene. De fleste av våre kunder har Osloadresser, og mange av kundene våre har vært hos oss i mange år, sier kunderådgiver Paulsen.

Dyktige og faglærte mekanikere på Toyota Oslo kontrollerer at bilen din er uten mangler og klar for nye eventyr.

Ved originalservice aktiveres Toyota Relax for ett år av gangen. Utfører du årlig originalservice hos Toyota Oslo kan du ha garanti inntil bilen din er ti år gammel.

De lokale mekanikerne på Toyota Oslo sørger for at bilen din forblir driftssikker.

Motiverte medarbeidere

Gjengen på Toyota Oslo jobber hver dag for å gi det lille ekstra til kundene. Motivasjonen er høyst tilstedeværende både i butikken og på verkstedet.

– Våre medarbeidere har mye erfaring, og flere av dem har vært hos oss i mange år. Vi er også veldig opptatt av å ta en del av samfunnsansvaret ved å ta inn omtrent 20 nye lærlinger hvert år. Til enhver tid har vi dermed nesten 40 lærlinger i systemet vårt. På flere verksteder står det en lærling ved nesten hver fagarbeider. Det er viktig for oss å gi de muligheten til å få et fagbrev, som gir gode muligheter for å få seg en fast jobb videre og komme i gang med yrkeskarrieren, sier Paulsen.

Smile, Sneakers

 • Salg av nye person- og varebiler
 • Salg av bruktbiler
 • Verkstedtjenester: Service og reparasjoner, Eurocare, EU-kontroll, dekkhotell, Smart Repair, skade- og lakkverksted
 • Avdelinger på Økern og Oppsal

Velkommen til

Toyota Oslo