Mandag kveld klokka 19:40 ble politiet varslet om et ran på Shell Ullern. Gjerningspersonen skal ha truet en ansatt på bensinstasjonen med et våpen.

Ingen er skadd som følge av hendelsen.

– Gjerningspersonen har vært inne og truet med et håndvåpen, og har dratt fra stedet i ukjent retning, sier politiets innsatsleder Anders Rønning og fortsetter:

– Han er beskrevet som en mann med nordisk utseende. Han er ganske høy, over 175 cm. Han hadde på seg en blå-liknende lue, en kamuflasjejakke og en dongeribukse.

Tirsdag ettermiddag er fortsatt ingen pågrepet, skriver VG.

Foreløpig har politiet opplysninger om at det var én person, men de utelukker ikke at flere kan ha vært involvert.

Gjerningspersonen fikk med seg et pengebeløp, men politiet går foreløpig ikke ut med opplysninger om summen.

Politiet jobber nå teknisk og taktisk med å sikre spor. De henter blant annet ut videoopptak, og søker på lufta og på bakken. De har blant annet vakthold ved Smestad T-banestasjon, tre stopp unna Bjørnsletta T-banestasjon.

– Vi har vitner som har observert personen flykte fra stedet, men ikke noen som var i selve butikken, sier Rønning og opplyser at gjerningspersonen skal ha løpt nedover i Hartmanns vei.

Ivaretar den ansatte

Innsatsleder Anders Rønning opplyser at den ansatte er uskadd.

– Personen er fysisk uskadd, men det er en stor påkjenning å bli utsatt for noe sånn. Personen blir ivaretatt av sjefen, sier Rønning.

Det er kjeden ST1 som eier Shell-stasjonen.

– Kan bekrefte at det er vår stasjon. Vårt fokus nå er først og fremst å ivareta personen som var på jobb, skriver kommunikasjonssjef Lillian Aasheim i en tekstmelding.