– Dette er en avtale som tydelig viser at Obos er opptatt av å bygge rundt verdiene til klubben vår. Vålerenga er klubben for alle, en hovedstadsklubb med en lang og stoltradisjon. Vi er mye mer enn toppfotball og derfor er denne avtalen med på å styrke klubben som en arena med mange samfunnsviktige funksjoner, sier markedssjef Mehran Amundsen-Ansari i Vålerenga Fotball Elite i en pressemelding.

Obos har allerede vært sponsor av klubben, men «rykker» nå opp som hovedsponsor. Generalsponsoratet strekker seg ut 2025 og beskrives som «en av de største samarbeidsavtalene som en norsk klubb har inngått».

– Sammen skal vi bygge for fremtiden. Både Vålerenga og Obos har et felles ønske om at Oslo by skal være et godt sted å vokse opp og utvikle seg i – uansett hvor du kommer fra og hvem du er, sier Rasmus Aarflot, sponsorsjef i Obos.

– Stor dag

Fra 2014 frem til nyttår var det DNB som var hovedsponsor av Vålerenga. Klubben har ikke vært bekymret til tross for at en ny hovedsponsor har latt vente på seg.

– Dette er en stor dag for alle som er glad i klubben! Det er to tradisjonsrike Oslo-institusjoner som på ulike måter har satt sitt tydelige preg på hovedstaden i rundt 100 år som nå har funnet sammen, sier Amundsen-Ansari.