Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga terminerer kontrakten med forsvarsspiller

Amin Nouri bekrefter at han er ferdig i Oslo-klubben.

NETTAVISEN): 31-åringen har ikke vært i planene til trener Dag Eilev Fagermo. Nå bekrefter høyrebacken at han er enig med Vålerenga om å terminere avtalen et halvt år før kontrakten løper ut.

Nouris kontrakt gikk i utgangspunktet ut 31. desember 2021.

- Etter gode samtaler den siste tiden har vi i fellesskap kommet frem til at det beste for begge parter er å terminere kontrakten. Jeg er på jakt etter mer spilletid, noe som ikke har vært mulig her, sier Nouri til Nettavisen.

- Jeg ønsker laget og alle spillerne lykke til videre med sesongen. Vålerenga vil alltid bety mye for meg.

Selv om tiden i den kongeblå drakten nå er over, er den rutinerte forsvarsspilleren tydelig på at karrieren langt ifra er over.

- Jeg er fremdeles topp motivert for å fortsette å spille på så høyt nivå som mulig. Om klubber er på jakt etter en rutinert back så er jeg klar til å spille i morgen. Jeg er i god form, sier han.

31-åringen startet karrieren i Vålerenga, men har kun fått ett innhopp under Fagermo i hans tid i Oslo-klubben. Denne sesongen har ikke Nouri vært på banen. I 2020 var han utlånt til HamKam der han spilte 15 kamper.

Høyrebacken kan nå skrive under gratis for en ny klubb og bekrefter at han er på jakt etter en ny arbeidsgiver enten i Norge eller utlandet.

Kommentarer til denne saken