Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga låner ut spiller til europeisk klubb

Ousmane Camara (22) blir å se i den georgiske toppdivisjonen neste sesong.

Vålerenga har kommet til enighet med klubben FC Dila Gori om en utlånsavtale for Ousmane Camara. Det bekrefter klubben på sine nettsider. 22-åringen, som kom til Vålerenga i 2019, har slitt med spilletid på A-laget.

Camara har opprinnelig kontrakt med Vålerenga ut 2022-sesongen. Den siste tiden har han opphold seg i hjemlandet Guinea. Han og klubben var enige om at det ikke var nødvendig å slutte seg til resten av laget i Norge før en utlånsavtale var i boks.

Etter det Avisa Oslo er blitt fortalt, var tre europeiske klubber aktuelle for den offensive spilleren. Men valget falt altså på Georgia.

– Vi har hatt god dialog med både Camara og agenten og tror dette er en fin løsning for han. Det viktigste nå er at han får mest mulig kamptrening på et høyt nivå, og det er det gode muligheter for i Georgia, sier Jørgen Ingebrigtsen, sportssjef i Vålerenga, til klubbens nettside.

FC Dila Gori spiller i den georgiske toppdivisjonen. Klubben ble cupmester i 2012, vant serien i 2015, tok bronse i 2020 og skal i likhet med Vålerenga ut i Europa kommende sesong.

Kommentarer til denne saken