Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga henter danske på korttidskontrakt

Nicolaj Thomsen (28) er klar for Vålerenga på en avtale ut sesongen. Den danske midtbanespilleren kommer til Oslo-laget på en fri overgang.

Tidligere i sommer ble Thomsen fristilt av FC København da kontrakten løp ut. De neste månedene får han muligheten til å vise seg fram i Eliteserien.

– Det føles veldig deilig å være på plass i Vålerenga. Det er lenge siden jeg har følt meg så motivert for å komme i gang. Det er et fantastisk anlegg her, og jeg gleder meg til å spille foran supporterne, sier Thomsen til VIFs nettsted.

Vålerengas sportssjef Jørgen Ingebrigtsen forteller at nyervervelsen har fått gode skussmål fra Ståle Solbakken. Norges landslagssjef trente i flere år Thomsen i FCK.

– Vi har ikke lagt skjul på at vi har jobbet med å forsterke troppen i dette overgangsvinduet, og da er det godt å kunne fortelle at Nikolaj nå er Vålerenga-spiller, sier Ingebrigtsen.

Thomsen blir beskrevet som en anvendelig spiller. Han står med én A-lagskamp for Danmark og har spilt 180 kamper i dansk superliga. Midtbanespilleren har også en fortid som høyreback.

(©NTB)

Kommentarer til denne saken