I juni i fjor delte matentusiasten og den tidligere toppbloggeren Emilie Nereng, bedre kjent under aliaset «Voe», den gledelige nyheten om at hun og kjæresten Torgeir Johansen hadde blitt forlovet.

– Jeg er forlovet! Verdens beste mann har fridd til meg, og jeg sa selvfølgelig ja, skrev hun blant annet til et bilde på Instagram.

Paret som på det tidspunktet hadde vært sammen i over tre år, og hadde store planer for bryllupet. I Nettavisen-podkasten «SCHENDIS» avslører imidlertid Nereng at alle planene nå er lagt på is inntil videre.

Måtte utsette bryllupet

I podkasten, som ble publisert tirsdag, forteller 25-åringen at paret i utgangspunktet hadde planer om å gifte seg i 2021, og at de skulle bruke 2020 på planleggingen.

– Vi hadde satt av en helg i mars til å se på ulike bryllupslokaler, men så ble hele landet stengt ned på grunn av korona, og vi kunne ikke dra noe sted. Vi utsatte det, og da vi skulle sjekke ut litt lokaler i sommer var jo alle fullbooket. Alle som skulle ha bryllupet sitt i år har flyttet det til neste år, så det er generelt fullbooket overalt, sier Nereng i podkasten.

Til slutt fant paret et ledig lokale i 2022, men på grunn av de mange utsettelsene, ble det helt stopp i planleggingen.

– Da vi flyttet det følte vi det ble så lenge til, så vi har egentlig ikke planlagt noe som helst. Men når jeg tenker over det nå, så er det ikke så lenge til med tanke på at vi straks er 2021 allerede. Så det er nok sikkert på tide å planlegge, ler Nereng.

Ingen kjendisfest

Selv om paret ikke har begynt planleggingen for fullt, har Nereng likevel klare tanker for hvordan drømmebryllupet skal være. Til «SCHENDIS» beskriver hun drømmebryllupet som intimt, koselig med maks 100 gjester.

– Også må det være litt bygdestemning som jeg er vokst opp med. Jeg har lyst til at alle skal få plass av venner og familie. At vi skal feste hele natta med et skikkelig nachspiel. Jeg har funnet en låve i Larvik som er veldig koselig. Den er rustikk, og den har til og med en nachspielkjeller. Så da tenkte jeg bare «yes!», sier Nereng i podkasten.

På spørsmål om det kom til å bli en stjernespekket gjesteliste med flere av hennes kjendisvenner på listen, svarer Nereng følgende:

– Jeg har egentlig ikke så mange kjendisvenner. Jeg har god tone med alle, men det er ikke så mange som jeg kjenner veldig godt. Jeg føler jeg kjenner Sophie Elise godt nok til å invitere henne i bryllupet mitt, men det er ikke sikkert hun har lyst til å komme hvis det bare er mase andre som har lyst til å ta bilde med henne. Så planen nå er egentlig bare å holde det til barndomsvenninner, ler hun.

Gjorde comeback

Emilie Nereng var en av de aller første bloggerne i Norge. Allerede som 14-åring toppet hun listene over Norges mest leste blogger, og hadde flere lesere på bloggen enn Norges største aviser.

I 2017 la hun imidlertid bloggen på hylla og meldte at hun var ferdig som blogger – åtte år etter at hun lanserte bloggen under aliaset «Voe».

I april 2019 gjorde hun imidlertid comeback i mediebransjen som helse- og ernæringsspaltist i motemagasinet Elle, og et halvt år senere gjorde hun comeback på TV-skjermen som deltaker i det populære TV 2-programmet «Skal vi danse».

– Ja, nå blir det jo et comeback. Jeg kan ikke gå ned trappa på operaen vinkende, og si at det ikke er et mediecomeback, uttalte hun til Nettavisen den gang og lo.

Etter å ha kapret en imponerende fjerdeplass i konkurransen, har Nereng fortsatt holdt seg i rampelyset med sin stadige mer populære matkonto på Instagram «Emilienutrition» og som fast bidragsyter på Matkanalen. Hun driver også sin egen podkast «Foodies» som hun gir ut en gang i uken, og har nylig gitt ut boken «Sunt og digg» der hun deler sine favorittoppskrifter.