Gå til sidens hovedinnhold

Utenlandske klubber ønsket Vålerenga-juvelen. Nå har han bestemt seg for fremtiden

Odin Thiago Holm (18) forlenger kontrakten med Vålerenga.

Engelske og italienske klubber har vært interessert i Vålerengas midtbanetalent. Odin Thiago Holm (18) velger derimot å takke nei til utlandet i denne omgang og fortsetter karrieren i Oslo-klubben.

Onsdag ble det bekreftet at han signerer en ny langtidskontrakt med Vålerenga til 2024.

– Det var ganske tidlig klart at Odin var en spiller mange klubber fra hele Europa hadde et godt øye til. Både land som Portugal, Italia og Belgia har vært svært aktive, og alle vet jo at han hadde forespørsler fra England før han kom hit, men han valgte, og velger Vålerenga, sier Vålerengas sportssjef Jørgen Ingebrigtsen til klubbens hjemmeside.

– Odin er veldig klar på at han tror han kan utvikle seg videre her. Det tror vi også, og da er det gledelig å få han på en lengre kontrakt, sier legger han til.

Les også

Vålerenga forsterker laget – henter Molde-spiller

Måtte opereres

Holm er blant Vålerenga-talentene det knyttes aller størst forventninger til. De siste sesongene har 18-åringen blitt gradvis matchet i Eliteserien. Han kronet forrige sesong med å score i siste serierunde mot Start.

Nå er han derimot ute av spill en stund. I februar måtte han operere menisken.

– Vålerenga er en veldig fin klubb som jeg ønsker å spille i, og som tar godt vare på meg nå under skadeavbrekket. Jeg ønsker at klubben skal sitte igjen med en god slump penger den dagen jeg eventuelt drar til utlandet, sier Holm i pressemeldingen.

Nyheten kommer samme dag som Avisa Oslo kunne bekrefte at Moldes Tobias Christensen er klar for Vålerenga. Det er ventet en offentlig presentasjon av midtbanespilleren denne uken.

Les også

Raymond Johansen til Molde-spiller: – Velkommen til Oslo!

Kommentarer til denne saken