Det opplyser politiadvokat Kine Wesseltoft i en e-post til Avisa Oslo etter at tre personer ble pågrepet etter en skyteepisode i Torshovgata tirsdag kveld.

Ytterligere én person ble pågrepet onsdag morgen.

– De tre som ble pågrepet i går har nå fått status som fornærmet. Personen som sitter i arrest er siktet for grov ulovlig bevæpning på offentlig sted. Vedkommende sitter nå i avhør og eventuell varetektsfengsling vil bli vurdert etter dette, sier Wesseltoft til Avisa Oslo onsdag ettermiddag.

Sperret av område

– Politiet utelukker ikke at det kan komme flere pågripelser i saken, fortsetter politiadvokaten.

VG var først ute med å omtale den siste utviklingen i saken.

I 20.15-tiden tirsdag kveld fikk politiet flere meldinger om at det var løsnet en rekke skudd på åpen gata på Torshov. Skuddene skal ha falt mellom to biler, lød opplysningene til politiet.

De rykket ut til stedet med tunge ressurser. Et større område mellom Lilleborg skole og nabolagsbaren Bruun-Larsen ble sperret av, men det ble ikke funnet noen skadde personer.

– Tre store smell

En knapp time senere kunne politiet opplyse at de hadde tatt kontroll på to biler som de mente kunne settes i sammenheng med episoden. Den ene skal ha blitt stanset på Bjølsen.

Flere personer i området ble sjokkerte vitner til dramaet som utspilte seg. En person ble også skadet da vedkommende hoppet fra en uterestaurant.

– Jeg hørte bare tre store smell. En haug med personer sprang ned i kjelleren, mens enda flere sprang langt vekk. Det var ekstremt ubehagelig, fortalte Mikael Lien, gjest på Bruun-Larsen, til Avisa Oslo etter skytingen.