«Opplev en av Norges mest omtalt trenerskikkelser og tidligere fotballproff med rar østlandsdialekt på nært hold».

Det er innsalget til Vålerenga-damene på de nye spesialbillettene til det Avisa Oslo-sendte oppgjøret mot Avaldsnes kommende helg. Da står John Arne Riise, mannen med flest landskamper for Norges herrelandslag og tidligere storspiller i Liverpool, på trenerbenken til bortelaget.

Som et morsomt stunt har klubben opprettet det de har kalt «John Arne-billetten» til den nette sum av 350 kroner. Her loves man en billett tett inntil benken med servering av pølse og brus på kjøpet. Alt ligger til rette for å følge Riise svært tett.

– Vi har tenkt at vi må være litt utradisjonelle vi også. Det er ikke mange lag i Toppserien som er så fargerike som Avaldsnes og John Arne Riise. Avaldsnes er på en måte «Toppseriens cowboy». Der skytes det høyt og lavt, så de tåler nok å få noe tilbake, sier Jens August Dalsegg, markedsansvarlig for Vålerenga.

Skapte reaksjoner

Billettstuntet er en videreføring av Skeids nylige påfunn, som fikk betydelig spalteplass i ulike medier. Den gang skrudde de opp bortebillettene før oppgjøret mot byrival Lyn til 1200 kroner stykket. Det skapte store reaksjoner, før klubben reduserte prisene til 124 kroner kort tid etter.

Vålerengas påfunn fikk blant annet drahjelp da Daniel Holmeide Strand, Skeids daglige leder og som selv var aktiv i deres billettstunt, delte det på Twitter.

– Vi har fått tilbakemeldinger om at mange synes det er morsomt. Jeg mener jo det faktisk er et ganske bra tilbud. Du får gode billetter og servering med på kjøpet. Så er det godt å få litt drahjelp fra Skeid. Morsomt at Vålerenga fikk hjelp av Skeid for en gangs skyld, fleiper Dalsegg.

Kan få ordinære billetter

Søndag 1. mai kommer Riise og co. til hovedstaden for å møte Vålerenga. Riise tok over treneransvaret i Avaldsnes før denne sesongen, etter å ha rykket ned med Flint til 4. divisjon i fjor.

Selv om Vålerenga tilbyr «Riise-billetter» til 350 kroner, er det likevel mulig å kjøpe ordinære voksenbilletter til 120 kroner – slik de pleier å operere med på hjemmekamper. Oslo-klubben har rimeligere billetter for studenter, honnører og barn.

PS: Vålerenga møter LSK Kvinner på bortebane onsdag 27. april. Kampen vises på NRK.

LES OGSÅ: