– Bruce er uten sammenligning den artisten vi som konsertarrangører får flest forespørsler om. Når vi nå kan meddele at «The Boss» kommer til Oslo neste sommer, er det første gang siden 2016 han deler scene med sitt trofaste E Street Band. Det er sjeldent vi ser en artist treffe så bredt, og vi inviterer til Oslos nye folkeplass Voldsløkka for å få plass til så mange som mulig. Dette blir årets konsert!

Det sier Martin Nielsen og Rune Lem i Live Nation, som i en årrekke har presentert Bruce Springsteen i Norge.

Spilte sist i 2016

Sist Springsteen tok med seg sitt E Street Band til Norge var i 2016, da de spilte en konsert på Granåsen i Trondheim og to konserter i Frognerparken. Oslo-bandet The Dogs varmet da opp for stjernene.

New Jersey-artisten har gjennom en 50 år lang karriere solgt 150 millioner plater over hele verden. Det har gjort Bruce Springsteen til en av de mest populære artister gjennom tidene. Hits som Born to Run, Born In The U. S. A, The River og Dancing In The Dark har gitt han over 20 Grammy-priser hittil i sin karriere.

Han er også kjent som en av tidenes beste liveartister, med en av verdens største og mest lojale fanbaser.

Springsteen teaset i sosiale medier mandag 23. mai at det ville komme store nyheter fra ham og bandet 24. mai. Tirsdag ble det altså klart at bandet spiller minst 19 konserter i Europa i 2023.

Skandinavia

I Oslo spiller bandet på Voldsløkka 30. juni.

De tar også turen til Gøteborg og København. Der blir det to konserter på både Ullevi og Parken.

Bruce Springsteen og The E Street Band markerer sin retur til turnélivet i 2023 med arenakonserter i USA og Europa. Dette blir de første konsertene Springsteen gjør med The E Street Band siden deres 14-måneders, verdensomspennende The River Tour, en turné som ble kåret til årets beste globale turné av både Billboard og Pollstar.

Les også

Karpes fotograf står bak den splitter nye restauranten mange snakker om