Gå til sidens hovedinnhold

Teslas «superlader» til P-hus i sentrum

Onepark og Tesla går sammen og legger tilrette for innendørs hurtiglading for Tesla-eiere midt i sentrum.

Det skriver Onepark i en pressemelding torsdag.

– Vi er svært glade for at vi kan legge til rette for flere elbilister med behov for lademuligheter i Oslo sentrum. Behovet for hurtiglading er stort. Derfor er vi godt fornøyd med at vi har fått på plass denne avtalen med Tesla, sier administrerende direktør i Onepark, Leif Nymoen.

Les også

Familien fyller opp Teslaen med maten butikkene kaster: – Siden vi begynte med dette har vi kun kjøpt ris, koriander og kaffe

Per i dag finnes det ingen hurtigladere innenfor Ring 1. Laderne det er snakk om er Tesla sine «Supercharger-stasjoner» som kan levere inntil 250 kilowatt. De vil bli installert i Sentrum P-hus innen juni som ligger rett ved Tinghuset.

Nymoen tror oppgraderingen vil gjøre Sentrum P-hus til et attraktivt anlegg for mange av dem som reiser inn til sentrum i elbil, enten i jobbsammenheng eller på fritiden og kaller tilbudet en «vinn-vinn» for både dem og kunden.

Foreløbig er dette kun ladestasjoner for Tesla. I tillegg til de nye hurtigladerne skal parkeringsgiganten imidlertid også oppgradere ladeeffekten på de allerede eksisterende 20 vanlige ladestasjonene for elbiler i Sentrum P-hus.

Les også

Mange har gått på denne lade-smellen: Nå blir det storstilt utskiftning

Kommentarer til denne saken