Den fornærmede mannen troppet selv opp på legevakten i 21-tiden forrige onsdag. Han ble sendt videre til sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skader.

Fornærmede selv kunne fortelle at han hadde blitt utsatt for vold og påført stikkskader utenfor vaksinesenteret på Skullerud.

Én uke etter hendelsen er fremdeles ingen pågrepet i saken.

– Det er det ikke, men vi har mye materiale å gjennomgå. Blant annet videoovervåking. Dette arbeidet pågår for fullt, sier Lene Moen, avsnittsleder i Enhet øst i Oslo politidistrikt.

Tre gjerningspersoner

Det er heller ikke funnet noe våpen som kan knyttes til hendelsen, opplyser hun videre. Politiet vet derfor ikke om fornærmede ble stukket med kniv eller en annen form for stikkvåpen.

Mannen har heller ikke kunnet peke ut hvem som angrep ham, utover at det skal dreie seg om tre gjerningspersoner.

– Har politiet noe konkret å gå etter?

– Det kan jeg ikke kommentere, svarer Moen.

Hun vil heller gå nærmere inn på hvorvidt gjennomgang av overvåkingsvideoer fra området har gitt resultater.

– Det er en jobb vi står midt i. Det er et nitid arbeid, sier Moen.

Tips fra publikum

I forrige uke uttalte politiet at de ikke har klart å peke ut noe entydig motiv for voldshendelsen. Det er heller ikke klart hvorfor det skjedde akkurat utenfor vaksinesenteret på Skullerud.

– All den tid vi har ikke noen identitet på gjerningspersonene, kan vi ikke si noe om motiv eller hvorfor dette skjedde akkurat der. Slik vi ser på det nå, kan det tenkes at det var tilfeldig, sier Moen.

Politiet har også etterlyst tips fra publikum som kan ha observert noe mistenkelig i området, særlig i tidsrommet mellom klokken 20.15 og 20.30.