Denne drinken er spesiallaget av Panagiotis Tsakiris som til vanlig er bartender på restauranten Ling Ling. Han mener dette er årets 17. mai-drink og håper du vil prøve å lage den.
Ingredienser:
Aperol 25 ml
Harahorn Pink Gin 20 ml
Bringebærpure 5 ml eller noen moste bringebær
Sukkersirup 5 ml
Limejuice (Juice presset fra en lime) 10 ml
Champagne ca. 75 ml
Isbiter
Pynt med jordbær og blåbær.
Framgangsmåte:
Sukkersirup:
Kok opp 3 dl sukker og 2 dl vann i 15 minutter.
Drinken:
Bland Aperol, Harahorn Pink Gin, bringebærpure, sukkersirup og limejuice.
Gjør du det fancy, kan du riste blandingen med litt is, men du kan også røre det godt sammen i glasset du skal servere det i.
Fyll glasset med blandingen, isbiter og tilslutt fyll resten av glasset med Champagne.
Pynt med jordbær og blåbær.
God 17. mai!