Denne drinken er spesiallaget av Panagiotis Tsakiris som til vanlig er bartender på restauranten Ling Ling. Han mener dette er årets 17. mai-drink og håper du vil prøve å lage den.

Ingredienser:

Aperol 25 ml

Harahorn Pink Gin 20 ml

Bringebærpure 5 ml eller noen moste bringebær

Sukkersirup 5 ml

Limejuice (Juice presset fra en lime) 10 ml

Champagne ca. 75 ml

Isbiter

Pynt med jordbær og blåbær.

Framgangsmåte:

Sukkersirup:
Kok opp 3 dl sukker og 2 dl vann i 15 minutter.

Drinken:
Bland Aperol, Harahorn Pink Gin, bringebærpure, sukkersirup og limejuice.
Gjør du det fancy, kan du riste blandingen med litt is, men du kan også røre det godt sammen i glasset du skal servere det i.
Fyll glasset med blandingen, isbiter og tilslutt fyll resten av glasset med Champagne.
Pynt med jordbær og blåbær.

God 17. mai!