Gå til sidens hovedinnhold

Slåsskamp på Grønland: En mann pågrepet og en lettere skadd

Onsdag rykket politiet ut til Grønland etter melding om slåsskamp. En person er pågrepet og skal ha «utagert» da politiet kom til stedet, ifølge operasjonssentralen.

«Politiet har vært på stedet med flere patruljer etter melding om at noen sloss. Vi har kontroll på to personer, og jobber med å avklare status og roller på dem. En av partene utagerer mot polititjenestepersonene også, og kjøres til arrest», skriver operasjonssentralen på Twitter.

Ifølge vitner Avisa Oslo har snakket med, var to menn involvert i det aktuelle basketaket, deriblant en mann i bar overkropp.

Da konflikten eskalerte kontaktet den ene av mennene politiet, ifølge vitnene. Den som kontaktet politiet skal også ha kastet stein på mannen med bar overkropp. Da politiet kom fram til stedet, så de merker på mannen i bar overkropp. Deretter pågrep de både ham og mannen som først kontaktet politiet, ifølge vitnene.

Da Avisa Oslos reporter var på stedet var det en større folkemengde utenfor utestedet Star Gate. Politiet hadde da fått kontroll på de to aktuelle mennene.

Klokka 16.25 forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli at de har kontroll på stedet.

– En mann er pågrepet og sendt i arrest, og en person betegnes som lettere skadd. Ifølge våre opplysninger ble det brukt belter, knyttnever og stein, sier han til AO.

Politiet fikk flere nødtelefoner om hendelsen.

– Meldingene gikk på at det var flere ungdom som slåss, sier Stokkli.

Hvor mange som har vært involvert har ikke politiet oversikt over.

Kommentarer til denne saken