– Vi er med flere patruljer og ambulanse på en adresse på Majorstua etter melding om et slagsmål mellom to personer i en leiligheten, melder operasjonssentralen mandag ettermiddag klokken 12:15.

Kjørt til Ullevål sykehus

De to involverte er kjørt henholdsvis til Ullevål sykehus og legevakt. Ingen fremstår som kritisk skadet, melder politiet.

– Politiet fikk melding om slåsskamp inne i en leilighet. Deretter ble det antydet at noen var skadet. Når vi ankommer stedet møter vi en person som er lettere skadet. I leiligheten er det en person nummer to, som også er skadet, sier innsatsleder Rune Hundere på stedet.

De to involverte er menn i 20-årene, som politiet antar har en familiær relasjon.

– Det er overfladiske skader som vi har sett per nå. I og med at det er kniv som er involvert og brukt kjøres han til Ullevål sykehus, opplyser innsatsleder.

Har kontroll på gjenstander

Politiet har kontroll på gjenstander som kan ha vært brukt i handlingen, men ønsker ikke å gå i detaljer på hva slags gjenstander det er snakk om.

– Hva har politiet gjort på stedet?

– Vi har først og fremst sørget for at de to personene har fått førstehjelp og blitt ivaretatt av helse. Så har vi stengt en leiligheten opp i etasjen. Per nå har vi ikke vitner til hendelsen, og oppfordrer de som har hørt eller sett noe om å ta kontakt med politiet, sier Hundere.

Videre kommer politiet til å se om det er ytterlige spor i leiligheten som kan sikres og følge opp de to involverte i forbindelse med avhør.

– Vi jobber fortsatt på stedet med flere patruljer, både inne i oppgangen og en leilighet og på utsiden av bygget, skriver politiet på Twitter.

Les også

Møtte innbruddstyvene i stua – kliss naken: – Tror de fikk like sjokk som meg

Les også

100 om Oslo: Derfor elsker vi Oslo!