(NETTAVISEN): «Espen Knutsen har informert styrene i klubben om at han ikke ønsker å forlenge sin avtale med Vålerenga Ishockey. Og med det takker en av klubbens største legender for seg.» , starter pressemeldingen på klubben hjemmeside.

Knutsen har vært hovedtrener i Vålerenga i over ti sesonger på det høyeste nivået i Norge, som har endt med to NM-titler og fem seriemesterskap.

– Etter så mange år i Vålerenga er det bra for begge parter å få en pause fra hverandre nå. Jeg har hatt noen fantastiske år i klubben og ønsker naturligvis spillere og hele apparatet rundt lykke til videre, forteller han selv.

Og fortsetter:

– Sønnen min spiller hockey for Vålerenga, så jeg kommer fortsatt til å bli å se jevnlig på Jordal. Jeg ønsker også å takke supporterne våre for støtten de gir laget i både medgang og motgang – den har alltid betydd utrolig mye for oss.

Ishockeylegenden tok over treneransvaret da Vålerenga sparket Kenneth Larsen tidligere denne sesongen, og har vært hovedtrener siden slutten av november 2021.

Les også: Mourinho med nytt stikk mot Bodø/Glimt og norsk politi

«Shampo» blir ikke den eneste endring på sport-siden av klubben, for sportssjef Frikk Juell har også sagt opp sin stilling i den tradisjonsrike hovedstadsklubben.

– Vålerenga vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt. Jeg er veldig takknemlig for årene jeg har hatt her og er mange erfaringer rikere. På grunnlag av at vi denne gangen ikke kunne enes om klubbens sportslige veivalg, velger jeg nå å søke nye utfordringer. Jeg ønsker klubben, spillere, støtteapparatet rundt og klanen alt godt og lykke til i framtiden», sier Juell til klubbens hjemmesider.

Storklubben gjennomførte nylig en skuffende sesong i Fjordkraft-ligaen som endte med 5. plass i grunnserien, og kvartfinale-exit mot Storhamar i sluttspillet.

Les også

Opplev Oslo på nytt i påsken: Her er åtte gåturperler