Innsatsleder Svend Bjelland i politiet sier til Avisa Oslo at brannvesenet fikk melding om hendelsen 16.50.

– Nå har brannvesenet gjort seg ferdige med arbeidet, og det har ikke vært lekkasje fra gasstankene. Det er heller ikke skade på gasstankene som gjør at det er fare for eksplosjon.

Politiet har vært inne med både drone, robot og mannskap.

Slik veltet semitraileren

En kilde tett på hendelsen forteller til Avisa Oslo at semitraileren har blitt forsøkt flyttet av et internt kjøretøy.

– En semitrailer har to bein som man kan sette på. Han har knekt de to beina, og så vært uheldig og tippa forover. Semitraileren hadde gass, sier kilden til Avisa Oslo.


Ifølge Store norske leksikon er væskeforming acetylen er svært eksplosiv og kan ikke transporteres. Gassen blir derfor løst i aceton under trykk på spesielle stålflasker. Slik kan acetylen transporteres og brukes på en relativt ufarlig måte.

Det er ikke er meldinger om personskade. Brannvesenet er på stedet med ni ressurser.

Skarpskyttere på stedet

Skarpskyttere var til stede. De var der i tilfelle det ble vurdert at det måtte skytes hull på flaskene for å begrense skade eller senke potensial ved eventuell eksplosjon. Det ble ikke nødvendig.

Politiet sendte ut SMS til personer som har befunnet seg i området, skriver de på Twitter.

Lastebil fra Bring

Den aktuelle tralla som tippet forover, er fra Bring.

– Det er ikke rapportert om noen personskader. Vi følger alle rutiner vi har når denne type hendelser oppstår. Den involverte sjåføren får rutinemessig oppfølging, sier pressesjef i Posten og Bring Kenneth Pettersen til Nettavisen.