(NETTAVISEN): Nylig delte radioprofil og DJ Christine Dancke (39) nyheten om at hun og familien skal flytte. Det delte hun selv på sin Instagram-profil, og la ikke akkurat skjul på at det var svært vemodig, ettersom hun har bodd i leiligheten i 14 år:

«Siste uka med å se på himmelen fra sofaen. Helt ekstremt å skulle flytte fra min første leilighet som jeg har bodd i siden 2008, men flaks for den eller de heldige som skal få gleden av å bo i verdens beste nabolag» skrev Dancke i innlegget i starten av mars.

Denne helgen ble leiligheten lagt ut for salg.

Vemodig

Den 60 kvadratmeter store leiligheten ligger ute med med en totalpris på 4,9 millioner kroner. Det er ikke kjent hva Dancke måtte punge ut med da hun kjøpte leiligheten i 2008.

Ifølge eierskiftehistorikk i Finn-annonsen kommer det imidlertid fram at leiligheten var sist tinglyst i april 2009 med en pris på 657.000 kroner.

Toromsleiligheten har også garasjeplass og en balkong på sju kvadratmeter. Ifølge salgsoppgaven sto leiligheten klar i 2007, og er en del av borettslaget «Sverre» med 121 andre andelsleiligheter.

NRK-profilen legger ikke skjul på at det trist å ta farvel med leiligheten som har vært hennes hjem siden 2008.

I helgen delte 39-åringen boligannonsen med sine 55.000 følgere på Instagram, og det var åpenbart at hun har svært lite lyst til å flytte på seg:

«Leiligheten jeg har sovet i siden 2008 kan nå bli din. Konge for deg, vemodig for meg. Simen måtte nærmest dra meg ut herfra for jeg elsker dette stedet så mye og jeg ville virkelig ikke flytte», skrev hun i en Instagram-historie lørdag.

39-åringen skriver at det var ingen lett jobb for kjæresten, Simon Bergseth (29), å dra med seg Dancke ut fra leiligheten.

Nettavisen har forsøkt å få en kommentar fra Christine Dancke. Hun har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Trenger mer plass

For drøyt ett år siden ble Dancke og Bergseth foreldre til en liten jente, Vilje. Det er ikke kjent hvor flytteturen går for Dancke og familien.

Hun har tidligere ikke avslørt grunnen for flyttingen, men etter helgens Instagram-historie er det nærliggende å tro at den lille familien trenger større plass.

«Det begynte å absolutt å ta litte granne på at Vilje ikke hadde eget rom», skrev radioprofilen på sosiale medier i helgen.

Som nevnt flyttet Dancke inn i leiligheten i 2008, og har bodd der med både samboer og barn fram til nå. I februar i fjor meldte datteren sin ankomst, men graviditeten viste seg å by på utfordringer.

Den tidligere P3-profilen er født med én nyre og «halvparten av alle de indre kvinneorganene», noe som kunne gjort det vanskelig for henne å få barn. Men det var uforutsette komplikasjoner som korona og svangerskapsforgiftning som gjorde svangerskapet ekstra utfordrende.