Gå til sidens hovedinnhold

Se Vålerengas internkamp her

Få med deg Vålerenga mot Vålerenga fredag formiddag. Det er ventet at nysigneringen Tobias Christensen «debuterer».

Det er fortsatt ikke lov til å arrangere treningskamper mot andre lag på grunn av koronarestriksjonene. Derfor er det nok en gang duket for en internkamp på Intility Arena.

Klokken 11:15 spiller Vålerenga mot Vålerenga to omganger på 35 minutter hver. Kampen kommenteres av Robin Haugen.

Trykk på denne lenken for å se internkampen.

Husk også at Avisa Oslo sender alle Vålerengas treningskamper – både hjemme og borte. I tillegg ser du samtlige av Oslo-lagets europeiske kamper her.

Les også

Mehran (33) var elleve år da han kom til Norge. Slik ble han unik i norsk fotball

Får se nysigneringens «debut»

Torsdag ble det besluttet at sesongstarten i Eliteserien utsettes til første helgen i mai.

– Vi håpte, med utgangspunkt i fotballens strenge smittevernprotokoll, at vi kunne starte 5. april. Men vi må forholde oss til NFF, sa daglig leder Erik Espeseth i Vålerenga Fotball Elite til Avisa Oslo.

I utgangspunktet skulle Vålerenga ha møtt Raufoss til dyst fredag, men kampen måtte avlyses etter råd fra myndighetene. Likevel forbereder man seg for fullt på det som venter i mai. Dette er den andre internkampen Vålerenga arrangerer i årets sesongoppkjøring.

Nytt siden sist er at nysigneringen Tobias Christensen er ute av karantene. Han er dermed klar til å kunne tre på seg Vålerenga-drakten for alle første gang. Den tidligere Molde-spilleren signerte for Oslo-klubben i starten av mars, slik Avisa Oslo omtalte.

Kommentarer til denne saken