– Vi rykker ut på det som blir omtalt som masseslagsmål med jernstenger. Når vi er på vei til stedet blir det også nevnt macheter. Alvorlighetsgraden blir da noe høyere, sier innsatsleder Thomas Broberg.

Når politiet ankommer stedet får de kontroll på én person som blir omtalt som fornærmet. Broberg opplyser om at vedkommende er uskadd, men er preget av situasjonen.

Denne personen skal selv ha ringt inn til politiet og opplyst om at han har blitt angrepet, forteller operasjonsleder Vidar Pedersen.

Han informerer videre om at en gjeng løp fra stedet før politiet ankom stedet. Pedersen opplyser også om at ingen fremstår som skadet.

– Vi har søkt i området etter 6–7 personer som skal ha løpt fra stedet. Vi har kontroll på tre personer, som vi jobber med å få klargjort om de har noe med dette å gjøre, sier innsatsleder på stedet.

Disse personene skal ha blitt stoppet av politiet i nærheten av der slåsskampen skal ha funnet sted. Broberg forteller videre at de har nok informasjon til å ta disse personene inn på politihuset og skal deretter etterforske videre.

Snakker med vitner

Politiet driver med avhør av fornærmede og foretar en rundspørring for å høre om noen har sett noe.

Slagsmålet skal ha funnet sted på utsiden eller innsiden av blokkene i nærheten av Emil Korsmos vei. Politiet beskriver deres ressurser og innsats på stedet som omfattende.

– Det har vært masse enheter i søk. Det er en alvorlig melding vi rykker ut på, sier Broberg.

AOs reporter på stedet har observert flere patruljebiler som kjører rundt i området på søk, inkludert en sivilpolitibil. Politiet søker også området med hund.

Broberg vet foreløpig ikke hva konflikten dreier seg om. Politiet har nå fått inn mer informasjon av vitner på stedet, men ønsker ikke å dele detaljer av hensyn til etterforskningen.