Det kommer fram i et brev som daglig leder Samir Sharma (41) i Der Peppern Gror har sendt til Oslo kommune, og som Avisa Oslo har fått innsyn i.

Der Peppern Gror har i fem år holdt til på Fridtjof Nansens plass ved Rådhuset. Med over 50 ansatte og en omsetning på mer enn 20 millioner de siste tre årene, har restauranten etablert seg som én av de store i Oslo sentrum.

Til tross for et tøft 2020, med nedstengning og permitteringer i store deler av bransjen, går altså driften såpass godt at Sharma i starten av neste år kan ønske velkommen til indiske delikatesser i en ny avdeling.

Og det er ikke en hvilken som helst adresse de har valgt når de nå åpner et nytt serveringssted.

De nye lokalene er nemlig i Bogstadveien 1, i krysset ved Professors Dahls gate og Underhaugsveien. Homan Bistro var forrige leietaker.

Selv er mannen bak Der Peppern Gror, Samir Sharma, ordknapp når Avisa Oslo ringer.

– Det er fortsatt mange detaljer som gjenstår å lande, så disse planene er det for tidlig for oss å kommentere, sier den daglige lederen.

Ifølge brevet som er sendt til kommunen, er planlagt åpning våren 2021.

Sharmas familie kom til Norge på 70-tallet. På nettsidene til restauranten står det at Der Peppern Gror er en hyllest til den indiske arbeidsinnvandrerne som kom til landet på den tiden, og at de ønsker å servere ekte, autentisk indisk mat – slik de indiske mødrene lager den hjemme.

Det har ikke lyktes Avisa Oslo å få en kommentar fra folkene bak Homan Bistro.