Den 25-år gamle idrettsstjernen har betalt 27 millioner kroner for et hus i Gamle Madserud allé på Frogner i Oslo, skriver E24.

Eneboligen lå ute til 28,5 millioner kroner på Finn. Dermed fikk Warholm kjøpe funkisboligen rett ved Vigelandsparken for halvannen million under takst.

Manager og mor Kristine Haddal bekrefter overfor avisen at idrettsstjernen har kjøpt en enebolig i Oslo, men sier at de ikke har noen kommentar utover det.

– Det er noen ganger kjøper og objekt treffer hverandre. Dette huset passer godt til kjøper, sier eiendomsmegler Jon Kvisgaard fra Privatmegleren, til E24.

Skiller seg ut

Boligen på 187 kvadratmeter er fra 1960 og ble spesialtegnet av den italienske funkis-arkitekten Ivo Pannaggi for den norske kunstneren Ludvig Eikaas. I 2016 ble boligen totalrenovert.

Den strekker seg over to plan, har tre soverom, hage og parkeringsplass.

Ifølge Kvisgaard skiller boligen seg ut.

– Huset har en kulturell verdi. Det går ikke an å sammenligne med noe annet, sier Kvisgaard til E24.

Formue på ti millioner

I 2020 sto Warholm oppført med en inntekt på over åtte millioner kroner, ifølge skattelistene. Samme året hadde han er formue på ti millioner kroner.

I tillegg til en basislønn fra Puma på flere millioner kroner hvert år, har 25-åringen blant annet sponsoravtaler med Elkjøp, Jobzone, Redbull og Extra. Avtalen med Elkjøp ble nylig forlenget, ifølge Kampanje.

Les også

Frank og Gøril hadde ingen planer om å forlate Oslo: – Så dukket dette opp, og vi måtte flytte