Gå til sidens hovedinnhold

Politiet ønsker hjelp: Kvinne utsatt for grov vold med «farlig gjenstand»

Politiet ber folk om kan ha sett noe om å tipse dem for å bidra til å oppklare saken.

En kvinne ble utsatt for grov vold med en farlig gjenstand i skogsområdet Mærradalen bak Radiumhospitalet i Bydel Ullern den 9. juli 2021, beskriver Oslo politidistrikt i en pressemelding.

Politiet ber publikum ta kontakt dersom de har vært i området 9. juli 2021 mellom 18:30 og 19:15. Gjerningspersonen er beskrevet som en kvinne.

– Alvorlig

– Dette ser vi på som alvorlig og ønsker at saken skal oppklares. Dette er et lokalmiljø som merker seg det og hvor folk ferdes, så vi ønsker å løse denne saken, sier politioverbetjent Bjørn Henrik Schage i enhet vest i Oslo politidistrikt.

Han vil ikke gå ut med hva slags farlig gjenstand som skal ha blitt brukt i voldshandlingen eller utdype nærmere om hvordan kvinnen ble skadet. Han legger til at kvinnen er i 30-årene og blir fulgt opp.

Det er kommet inn flere tips i saken, blant annet et tips om en naken kvinne som er observert 10. juli rundt kl 07:00 i Mærradalen. Hun ble møtt av en forbipasserende person og politiet ønsker også å komme i kontakt med denne kvinnen.

– Har fortsatt spor

Schage kan ikke svare på hvem denne kvinnen er, men forteller at det er en påfallende melding å få. Derfor går de ut med den i håp om å få flere tips.

Politiet har tidligere i sommer gått ut og spurt om tips i saken, før de nå i august gjentar forespørselen.

– Hvor står saken nå?

– Den er fortsatt under etterforskning og vi har spor som vi går etter. Vi håper på en oppklaring og trenger bistand fra publikum, avslutter Schage.

Du kan tipse politiet på telefon 02800 eller nettsiden tips.politiet.no.

Les også

Totalskadde biler på Haugenstua etter brann i natt

Kommentarer til denne saken