Politiet rykket ut til Oslo City i forbindelse med at en person ble knivstukket i armen onsdag ettermiddag.

– En har blitt stukket med formentlig kniv, lettere skadd og er kjørt til legevakta. Vi vet ikke helt hvem gjerningsmannen er ennå, men det har skjedd nede i parkeringshuset, fortalte innsatsleder Kristoffer Bang i Oslo politidistrikt kort tid etter hendelsen.

Den skadde mannen har fått et dypt kutt i armen som følge av knivstikkingen.

– Hva gjør dere nå?

– Det vi gjør nå er å ta hånd om fornærmede og tar avhør av dem vi har kontroll på. Vi søker etter spor, video og så videre. Og så får vi se om vi får nok til å lete etter eventuelle gjerningspersoner, svarer innsatslederen.

Klokka 17:41 opplyser politiets operasjonssentral at en person er pågrepet og siktet i saken.

– Vi har jobbet med taktisk og teknisk etterforskning og det var den tekniske delen av etterforskningen som har gitt oss noe å gå videre med. Den pågrepne personen er ikke ukjent for den fornærmede og vi mistenker at disse to har hatt en konflikt. Siktede ble påtruffet inne på Oslo City hvor en patrulje fikk kontroll på ham og kjørte ham til arresten. Han vil sannsynligvis bli avhørt i løpet av kvelden, svarer operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt.

Han kan ikke utdype hva de tekniske undersøkelsene som førte dem til den pågrepne mannen var.

Den pågrepne mannen er i 20-årene og skal være siktet for kroppsskade, men politiet påpeker at dette kan endre seg etter hvert som saken blir etterforsket videre.

Mannen som ble skadd er i 30-årene. Per klokka 18 onsdag kveld har politiet ikke fått avhørt ham på grunn av behandlingen i helsevesenet.