Gå til sidens hovedinnhold

Oppfordrer Oslo-skoler med grønt nivå til å gjennomføre debatter

AVISA OSLO PRESISERER: I etterkant av denne sakens publisering, har Utdanningsetaten tatt kontakt og korrigert informasjonen i e-posten de sendte Avisa Oslo. Det vil ikke kun bli holdt digitale skoledebatter. Noen av debattene vil foregå med politikere tilstede og noe publikum i salen.

- Vi i Utdanningsetaten har oppfordret skoler på grønt nivå til å gjennomføre ordinære skoledebatter, i samråd med Helseetaten.

- Denne uken var det planlagt flere skoledebatter som er blitt avlyst. Vi gjennomfører en felles digital debatt som streames ut til skolene i morgen formiddag. Mange skoler har meldt seg på og vil følge debatten mellom ungdomspolitikerne digitalt.

Under står informasjonen i den første utgaven av saken:

– Det er allerede gjennomført fysiske debatter på noen skoler, men denne uken vil debattene foregå digitalt. Det vil være en stor debatt som streames ut til alle de videregående skolene i morgen, som blir ledet av to elever fra Edvard Munch videregående skole. I tillegg er det noen skoler som gjennomfører egne digitale debatter, skriver seksjonsleder Anne Myhrvold i en e-post til Avisa Oslo.

Avgjørelsen kommer etter påtrykk fra Unge Høyre, KrFU, Unge Venstre, Senterungdommen, FpU og Grønn Ungdom, som fryktet at debattene ville føre til smitte.

Avisa Oslo kommer tilbake med mer om sakskomplekset.

Kommentarer til denne saken