Ifølge Avisa Oslos reporter på stedet skal det være snakk om en smell i venstrefoten. Wandas tvillingsøster Vita Mashadi hjalp til å bære søsteren av banen.

– Jeg fikk ikke helt med meg hva som skjedde, men jeg vet hun har slitt litt med ankler og legger. Det er sikkert et eller annet der, sier tvillingsøsteren til AO.

På Instagram bekrefter Mashadi at hun røk akillesen i det venstre beinet.

«Til dere som lurer, jeg har røket akillesen. Så det blir noen koselige uker med gips, og koselige md. opptrening før jeg er på bena igjen» skriver Wanda Mashadi på Instagram onsdag ettermiddag.

Vita fortalte at de to søstrene skal til flyplassen etterpå for å dra til Danmark. Hun håper søsteren kommer seg på flyet.

SE HELE KAMPEN HER.

Verdikampen, som spilles på Norway Cup sin finalebane på Ekebergsletta, er et fast innslag i Norway Cup der en rekke kjendiser og idrettsstjerner deltar. I år deltar blant annet statsminister Jonas Gahr Støre (Ap).

Formålet med kampen er å sette søkelys på Norway Cups verdier «inkludering, fred og barns trygghet». I år spilles kampen mellom organisasjonene MOT og Redd Barna.

Bildeserie

Se bildene fra åpningskonserten i Norway Cup

Skaden til Wanja skal ha skjedd rundt klokken 12.15. Hun ble liggende på sidelinjen og fikk legebehandling mens kampen fortsatte. TV-kjendisen hadde tydelige smerter, melder AOs reporter på stedet.

Etter 15 minutter med behandling på sidelinjen, ble hun fraktet vekk fra området på en båre.

Tvillingsøsteren Vita har drevet mye med fotball i oppveksten - i Strømmen og Vålerenga - og sa at det ellers var stas å være tilbake på fotballbanen.

– Det er veldig gøy. Det kjipeste med å slutte med fotball var å gå glipp av Norway Cup og alle turneringene. Jeg har alltid sett på disse kampene da jeg var yngre, så det er gøy å være en del av det nå, sier hun til AO.

– Hva er ditt beste minne fra sletta?

– Jeg synes alt var gøy. Hele opplegget rundt Norway Cup er jo veldig bra. Så egentlig alt.