Nesten hele styret i Oslo Frp sier ja til gjenvalg

LEDER ARBEIDET: – Valgkomiteen er i arbeid foran årsmøtet og har forespurt alle som satt i styret, om de ønsker gjenvalg, og alle som har svart, sier ja, opplyser Ketil Solvik-Olsen.

LEDER ARBEIDET: – Valgkomiteen er i arbeid foran årsmøtet og har forespurt alle som satt i styret, om de ønsker gjenvalg, og alle som har svart, sier ja, opplyser Ketil Solvik-Olsen. Foto:

Av

Da Frp-ledelsen ekskluderte fylkeslederen i Oslo Frp, fjernet de samtidig hele styret. Nå har de fleste sagt ja til gjenvalg, melder TV 2.

DEL

Ketil Solvik-Olsen, som leder arbeidet med å gjenoppbygge Oslo Frp, bekrefter dette overfor kanalen.

– Valgkomiteen er i arbeid foran årsmøtet og har forespurt alle som satt i styret, om de ønsker gjenvalg, og alle som har svart, sier ja, opplyser Solvik-Olsen.

Fylkesstyret som ble fjernet før jul, besto av elleve faste medlemmer, men nå er det bare åtte igjen. De tre som er gått ut, er den ekskluderte fylkeslederen Geir Ugland Jacobsen, hans allierte Kent Andersen og tidligere styremedlem Dag Myhre.

Både Andersen og Myhre har meldt seg ut av partiet, ifølge TV 2.

I tillegg kommer partileder Siv Jensen og Christian Tybring-Gjedde, som automatisk er med i styret som stortingsrepresentanter.

Det nye styret skal velges under årsmøtet 6. mars. Uka etter, 13. mars, er det nominasjonsmøte i Oslo Frp.

Artikkeltags

laster
Se kommentarer

Kommentarer til denne saken