Gå til sidens hovedinnhold

Nå starter oppkjøringa – følg med når Enga-sesongen sparkes i gang

Dukker det opp noen nye spillere på årets første VIF-trening? Avisa Oslo sender direkte når sesongen 2021 sparkes i gang.

Følg studio og få intervjuer i denne direktesendingen, som starter klokka 11.

Det er fortsatt en god stund til seriestart, men i dag starter Vålerenga sesongoppkjøringen for fullt.

– Mandag morgen var gutta en rask tur innom Intility Arena for å ta koronatest etter ferien. Da samtlige kom tilbake negative på kvelden var det klart for styrketester, samt skoprøving tirsdag morgen, skriver Vålerenga på egne nettsider.

Det er «ryddet» i stallen, nylig ble det kjent at Felipe Carvalho, som ikke har spilt for Enga siden debutsesongen, endelig er solgt. 34-åringen Johan Lædre Bjørdal er også ferdig i klubben, seks måneder før tiden.

Fem spillere var utleid til andre klubber hele eller deler av fjorårssesongen, men nå er samtlige tilbake på Intility Arena.

Amin Nouri (HamKam), Brede Sandmoen (Strømmen IF), Sakarias Opsahl (Tromsø IL), Fredrik Holmé (Ull/Kisa) og Sander Werni (Ull/Kisa) er alle klare for årets første fotballøkt.

– Vi har tatt store steg for å kunne utvikle spillerne videre, spesielt når det kommer til infrastrukturen på stadion. Jeg gleder meg til å jobbe videre med det som er en ung og talentfull spillergruppe, sier Dag-Eilev Fagermo til klubbens nettsider.

Les også

Vålerenga-kapteinen forlenget: – Jeg elsker denne klubben

Kommentarer til denne saken