Det viser nye tall som Mediebedriftenes Landsforening (MBL) la fram tirsdag morgen.

I løpet av det første halvåret hadde AO også et gjennomsnitt på 4.800 abonnenter, til tross for at det meste av innholdet har vært åpent og tilgjengelig for alle i oppstartsfasen.

Avisa Oslos interne tall viser i tillegg en solid vekst i løpet av høsten, med et snitt på over 80.000 daglige lesere og over 6.300 betalende abonnenter.

– Det var på høy tid at Oslo fikk en egen lokalavis og jeg er veldig glad for at Avisa Oslo allerede i sitt første år har markert seg som en dagsordensettende avis med kjærlighet for denne byen. Det var på tide at Oslo også ble satt på agendaen, og jeg er glad for at vi kan sørge for det, sier ansvarlig redaktør Magne Storedal.

Nå fortsetter jobben med å sørge for å gi Oslos innbyggere nyheter fra hovedstaden.

– Det tar selvfølgelig tid å bygge leservaner, og jeg er glad for at vi gjennom året har en pen vekst i både totale lesere og antall abonnenter. Det er fortsatt viktig for oss å nå frem til så mange som mulig, og vi vil fortsatt ha en strategi der mange av sakene våre fremdeles ligger åpne for alle.

Avisa Oslo er en del av Amedia-konsernet, som eier 80 lokalaviser i Norge. Amedias aviser har nå et samlet opplag på 751.920, som utgjør nær en tredel av det samlede norske avisopplaget.

Les også

Først ble sønnen Kristian drept – fem år senere døde storebroren Øyvind

Les også

Rullestolbruker Marina sover på feltseng for å slippe veggedyrene: – Ser ingen vei ut