Utstillingen Once Upon a Time viser et bredt spekter fra Hurts univers. Skulpturer i alle størrelser, relieffer, lysinstallasjoner, malerier, tepper og grafikk venter dere, skriver galleriet på sine nettsider.

Og det var lang kø utenfor galleriet på Tjuvholmen før de åpnet dørene kl. 18.00 torsdag kveld.

– Det er overveldende egentlig, sier Hurts om oppmøte.

Galleriet anslår at det er 2000 mennesker som har tatt turen for å se Hurts sin første soloutstilling.

Denne utstillingen skulle egentlig ha åpnet for litt over måned siden, så det at vi endelig kan møtes igjen er veldig hyggelig, sier kunstneren.

Galleri Fineart beskriver utstillingen som fargerik, frekk og rungende nostalgisk for enhver som trådte sine barnesko på nittitallet. Utstillingen varer til 2. mars.

– Det finnes noe vågalt, provoserende og urokkelig ungt ved den energiske og allsidige kunsten til Hurts. Med sitt gjennombrudd i kunstner-duoen Broslo, har kunsten satt sitt fotavtrykk over hele verden og kunstinteresserte, superstjerner i popkulturen og de yngre generasjonene, har alle omfavnet duoen over de siste årene.

Broslo ble spesielt kjent etter TV2 sin serie om kunstnerduoens liv på Fornebu.

Ønsker seg kunstverk til konfirmasjon

Hvordan er det å ha sin første soloutstilling?

– Det føles jo rart, men samtidig er det bare en del av reisen. Det er veldig mye lettere å uttrykke meg kunstnerisk alene akkurat sånn som ting er nå. Jeg kunne også legge mer følelser i det og gjøre det mer personlig.

Du tiltrekker mange unge mennesker, hva sier det om kunsten din?

– Det har vært en del av fokuset mitt helt siden jeg begynte, det å lage kunst som snakker til den neste generasjonen. At det da er så mange unge mennesker som møter opp gjør meg ekstra glad.

Hurts sier at det uansett er et mål å treffe en nerve hos folk i alle aldre, men at det er mange unge som kjøper kunsten hans.

– Det starta for noen år tilbake der noen ønsket seg et kunstverk til konfirmasjonsgave istedenfor mer tradisjonelle gaver, og den digitale kunsten er nesten utelukkende til unge mennesker.

Han forteller at han har solgt nesten 800 digitale kunstverk.

Det er egentlig ikke ett verk Hurts anser som sitt beste, men trekker fram kunstverket på Skur 13 som noe han setter høyt.

– Å få muligheten til å ønske så mange mennesker en fin dag med så mange farger det er stort, avslutter han.