(Akersposten:) Live i Marka på Frognerseteren Amfi ble første gang arrangert i 2017, og etter pandemien er konsertene igjen tilbake i år med konserter. Det hele startet med de Lillos og KORK, og året etter var det Bjørn Eidsvåg med KORK, før di derre og KORK spilte sammen i 2019.

I 2020 måtte konsertene avlyses, mens man i 2021, som en konsekvens av pandemien, flyttet konsertene til Holmenkollen. Konsertene med KORK og de ulike artistene blitt vist i beste sendetid på NRK.

LES OGSÅ: Bob Dylan kommer til Oslo spektrum – holder mobilfri konsert

Les også

På fem år har kafe Hærverk holdt 1500 konserter og DJ-spillinger: – Ikke interessert i å bli målt av en kjip dørvakt

Fire konserter i august

I år er det i alt fire konserter, hvorav tre er med Kari Bremnes og KORK, mens Bjørn Eidsvåg spiller lørdag 20. august. Konsertene arrangeres 17.,18., 19. og 20. august.

Frognerseteren Amfi er en del av Frognerseteren Friluftssenter og ligger vis a vis Frognerseteren Restaurant og er en flott konsertscene, intim og med utsikt over hele Oslo. T-banen er to minutter unna og for beboere i bydelen vil de her kunne oppleve kortreiste konserter på et høyt nivå.

Før konserten kan man hygge seg med noe godt i glasset og noe å bite i, meldes det fra arrangøren.

I amfiet kommer publikum tett på artistene og med naturen tett på og ikke minst med KORK og strålende artister gjør det opplevelsen av Live i Marka unik. I år blir det «gåsehud-vakkert» med Kari Bremnes og KORK mens lørdagen med selveste Bjørn Eidsvåg er en konsert som beboere i bydelen må få med seg, sier arrangøren.

Bildeserie

Se de utrolige bildene fra Rammstein i Oslo: – Tidenes beste konsert