Ikke bare falt showet i smak hos Tusvik: På sosiale medier omtales fyrverkeriet som «flott» av folk som fulgte med de tre-fire minuttene det varte. Showet var synlig på mange kilometers avstand.

Overraskelse

Fyrverkeriet var nemlig den overraskende gaven fra Lisa Tønne. Begge har lagt ut videosnutter fra det spektakulære showet på sine Instagram-kontoer, og valget av lysbomber som ble skutt opp, falt tydeligvis meget godt i smak.

«Bursdag fra slutt til start! Elsk i plenum på Lisa som har planlagt fyrverkeri i hemmelighet, som jeg jo hater, hemmeligheter altså, men ikke fyrverkeri: DET elsker jeg! For en kjærleik og gave - det kan aldri toppes», skriver Tusvik på sin konto etter seansen.

Pyrotekniker

Det var Engelsrud Fyrverkeri som sto bak oppskytingen, og selskapet stilte med pyrotekniker, bekrefter selskapet overfor Avisa Oslo.

Det er selvsagt hemmelig hvor mye fyrverkeriet kostet, men det var et show som varte mellom tre og fire minutter.

Alle søknader om oppskyting, som kun er tillatt nyttårsaften, var i orden, og det understrekes fra firmaet at dette ikke er ting som folk bare kan skyte opp selv.

Pyrotekniker Kari Anne Sørli i Engelsrud Fyrverkeri sier til AO at fyrverkeriet var et såkalt kategori 4-fyrverkeri, med display og luftbomber.

Tønne og Tusvik har ikke besvart AOs henvendelser torsdag morgen.

Lisa Tønne etter badekar-ulykken: – Det kunne gått skikkelig ille