Gå til sidens hovedinnhold

«Kristian» (18) ble overfalt av 10–15 ungdommer forrige helg – politiet har ikke pågrepet noen

Avisa Oslo har tidligere omtalt saken om «Kristian» (18) som ble overfalt av 10–15 ungdommer søndag kveld i forrige uke. Saken er fremdeles under etterforsking.

18-åringen skulle hente kjæresten sin på Linderud T-banestasjon på Valentinsdagen da en gruppe ungdommer roper til dem. «Kristian» forklarer hendelsen slik i den opprinnelige saken:

– Dette er en guttegjeng på rundt 16 år og noen var enda yngre. Dette gjorde det hele veldig rart. De kom løpende mot oss og hoppet på meg før de begynte å slå og sparke, sier han, som legger til at han har fotavtrykk på jakkebrystet.

Dette er ikke vedkommendes virkelige navn, men han ønsker å stå frem anonymt.

Les også

«Kristian» (18) ble overfalt av 10–15 ungdommer: – Det har ikke gått helt inn på meg ennå

Under etterforskning

– Politiet ser alvorlig på saken, skriver politiadvokat Ida Müller Winters på e-post til Avisa Oslo.

Hun forteller at saken er fremdeles er under etterforskning, og politiet gjennomgår innhentet videoovervåkning.

– Jeg er ganske kjent med det senteret og vet at det er mange overvåkingskameraer overalt og forhåpentligvis klarer politiet og finne ut av det, fortalte «Kristian» i den tidligere saken.

Winters forteller at ingen er pågrepet.

Les også

18-åring siktet for drapsforsøk – har nektet å forklare seg

– Uprovosert

18-åringen sier at voldshendelsen startet med at en av guttene tok tak rundt halsen hans. Han dyttet deretter bort hånden til vedkommende.

– Fra han ene tok rundt halsen min og til de var ferdig, tok det omtrent 15 sekunder der de bare slo og sparket løs. Jeg klarte å bevege meg bakover og ut av veien for å beskytte meg selv. Så ropte kjæresten min at hun skulle ringe politiet og de stakk med en gang.

«Kristian» sier at det ikke ble sagt noe til guttene og sier videre at angrepet fant sted uten grunn.

– Det er veldig viktig at de blir tatt og blir oppsøkt av politiet som snakker med foreldrene deres. Det var blindvold. Helt sinnssykt. De kunne gjort det her mot hvem som helst og kommer bare til å bli verre med alderen.

Les også

18-åring fra Bjølsen-skytingen er siktet for to drapsforsøk – skal ha brukt machete

Kommentarer til denne saken