Alle ansatte er gjort rede for og ingen kom alvorlig til skade.

– Noen har pustet inn litt røyk og blir undersøkt av ambulansepersonell, sa vaktkommandør Morten Berg i Oslo Brann- og redningsetat til Avisa Oslo i natt.

Politiet og brannmannskap jobbet da iherdig med å få kontroll på de ansatte som lå og sov i vognene sine i nærheten, da man fryktet spredning fra brannen, som oppsto i lastebilen som trakk ei kjøkkenvogn.

Litt etter klokken 02 i natt meldte politiet at samtlige personer tilknyttet tivoliet var gjort rede for.

Kjøkkenvogn

Litt over klokken 01 natt til fredag ble det meldt om brann i en lastebil på stedet, som er parkeringsplassen ved Bjerke Travbane.

Da Oslo Brann- og redningsetat (Obre) kom frem med fem enheter brant det allerede kraftig i lastebilen som hadde ei kjøkkenvogn som slep. Det ble igangsatt evakuering av personer som sov i kjøretøyene i nærheten.

Politiet meldte da om spredningsfare.

– Det brant godt da vi kom frem, men brannen spredte seg ikke videre. Det var én ekvipasje med lastebil og henger som har brent. Noen personer har pustet inn røyk, og disse blir sjekket av ambulansepersonell, sier vaktkommandør i Obre, Morten Berg, til Avisa Oslo.

Rundt én time etter at brannen ble meldt, var brannen slukket etter iherdig innsats fra brannmannskapene.

Mye røyk

Thomas Broberg, Innsatsleder i politiet, opplyser om at det var mye røyk i området da nødetatene kom frem.

– Vi har jobbet mye med å få kontroll på alle arbeiderne, men vi har kontroll på samtlige. Vi har søkt gjennom traileren som har brent, og ingen er skadet i den, sier Broberg til AO.

Politiet skal forsøke å undersøke det brente vogntoget i løpet av fredag.