Det skriver gruppen selv på sin Facebook-side. Det ambisiøse konsertprosjektet ble annonsert allerede i slutten av 2019, godt over halvannet år før konsertene skulle finne sted.

De som sikret seg billett må imidlertid belage seg på å vente enda lenger. Duoen skriver i en uttalelse at de har fulgt smittesituasjonen i verden, landet og særlig Oslo nøye siden mars 2020, og ser på det som svært lite sannsynlig å kunne gjennomføre konserten i august i år.

– Vi klarer ikke helt å se for oss moshpits og stagediving med en meters avstand, så da er det bedre å bruke denne tida på å gjøre konsertene enda råere, sier Chirag Patel og Magdi Abdelmaguid i en felles uttalelse.

Ticketmaster – som står for salget av billetter til arrangementer i Oslo Spektrum – opplyser at alle som har kjøpt billett får denne overført til 2022, uten å måtte foreta seg noe som helst. De som ønsker refusjon kan søke om dette før 8. mars.

Stort prosjekt

Konsertene var en del av duoens «SAS PLUSS/SAS PUSSY», som omfattet en sang med samme navn med lengde på nær 30 minutter, samt en rekke intimkonserter i Festiviteten, bygget som tidligere huset Skiens kulturhus. Disse konsertene ble avholdt i fjor.

De ti konsertene i Spektrum ble av managementet Little Big Sister som «det sjukeste liveshowet noensinne når de i 2021 inntar Oslos storstue i en hel måned – denne gangen for å holde hele ti konserter». Konsertene skulle opprinnelig finne sted mellom 7. og 28. august 2021. Datoene for de nye konsertene er satt mellom 6. og 27. august 2022.