Tirsdag ettermiddag kom Johnny Depp (59) gående ut av et privatfly på Gardermoen. Det melder VG.

Her skal han bli værende til hvert fall fredag, muligens lengre.

Har du tips om Johnny Depps Oslobesøk? Ta kontakt med Avisa Oslo her!

Flygende fra Finland

Depp har vært en mye omtalt person i mediene over hele verden de siste månedene.

I starten av juni kom dommen om at han hadde vunnet rettssaken mot ekskonen sin, Amber Heard. Rettssaken hadde da blitt sendt på TV for hele verden, og mange engasjerte seg.

Det kan virke som Depp etter rettssaken var veldig klar for å komme seg tilbake på jobb. Allerede samme dag som dommen kom, befant Depp seg i Newcastle i Storbritannia for å opptre der dagen etter. Tirsdag kom han flygende inn fra Finland hvor han har vært de siste dagene.

Nå blir filmstjernen trolig værende i Oslo i noen dager, for fredag skal han holde konsert i hovedstaden.

Konsert med Jeff Beck

Superstjernen opptrer på Sentrum Scene i Oslo sammen med Jeff Bech (77) fredag kveld. Konserten ble utsolgt så fort det ble kjent at Depp skulle opptre.

I 2020 ga Depp og Beck ut en versjon av John Lennons, «Isolation», sammen. I år slipper de to stjernene ut et helt album sammen. Dette har fått navnet «18».

Kompis og kollega, Beck, har spilt musikk siden 60-tallet. Han er kjent for å være en av verdens fremste gitarister. Tidligere har han hatt både en vellykket solokarriere og vært en del av gruppa, The Yardbirds. De siste årene har han spilt mye med Depp.