Det opplyser krimleder i Oslo-politiet, Anders Johnsrud, til Avisa Oslo.

Politiet har ikke kontroll på denne bilen, men har en bestemt bil de ser etter. Bilen er ikke en av bilene som var involvert i den forrige skytingen i Torshovgata.

– De bilene har vi kontroll på, understreker Johnsrud, som av hensyn til etterforskningen ikke ønsker å gå ut med hvilken type bil det er snakk om.

Smadret vinduer

Den andre skytingen på tre dager på Torshov ble meldt til politiet ved 22-tiden fredag.

Åstedet var Lammers' gate / Nordkappgata. Etter at en leiebil ble beskutt der, kjørte begge bilene vekk derfra.

– Bilen det ble skutt fra, kjørte vekk i høy hastighet, opplyser Johnsrud.

Bilen det ble skutt mot, fortsatte trolig opp Nordkappgata, svingte venstre i Hans Nielsen Hauges gate og deretter venstre igjen, ned Åsengata.

Ved Torshov kirke stanset den med motoren i gang, og det ble sett fem personer løpende vekk fra bilen, kunne innsatsleder Brian Skotnes opplyse fredag kveld.

Bilens ruter hadde blitt smadret under beskytningen i Lammers' gate, og i krysset lå det mye glasskår igjen som vitnet om dramaet.

Ingen er pågrepet lørdag morgen, opplyser Johnsrud.

– Det er ingen konkrete personer vi leter etter, men politiet jobber for å identifisere involverte og samle inn videomateriale fra området, sier han til AO.

– Det er svært alvorlig at det skytes i det offentlige rom nok en gang, så denne saken har høy prioritet hos oss, understreker han.

Har noen tips i saken, ønsker politiet at de raskt tar kontakt.