Politiet opplyser at de fikk melding fra vekterselskap om den samme hendelsen noen minutter senere.

På stedet viste det seg at en person har knust en rute og tatt seg inn på puben.

– Kasseapparatet er åpnet og lå på gulvet uten innhold da vi kom til stedet, skriver politiet på Twitter.

Operasjonsleder Rune Hekkelstrand sier til Avisa Oslo like før klokken 07.00 torsdag morgen at ingen er pågrepet for innbruddet.

– Vi har vært i kontakt med melder som var mer eller mindre vitne til hendelsen og fått opplyst at det dreier seg om en person. Vi har en viss beskrivelse av personen, sier han.

Han opplyser at noe skal være stjålet, men at politiet tidlig torsdag morgen ikke har helt oversikt over hva som er borte.

Det er opprettet sak på forholdet.

– Har en idé om hvem det kan være

Eier og driver, Bård Meringen, forteller til Avisa Oslo torsdag formiddag at han ble ringt om innbruddet midt på natten. Det er ikke første gang:

– Det er kjedelig at det skal skje igjen. Vi hadde en person som var inne og stjal sprit på flere steder i området i desember 2020, og i desember i fjor var det en person som stjal nøklene til lageret. Han lagde en kopi og tok seg senere inn der. Nå er nøkkelen borte igjen, så jeg har en idé om hvem dette kan være, sier han.

Åpner som vanlig

Meringen forteller at tyven kom seg av gårde med en safe som inneholdt en PC og to kassaskuffer med en mindre pengesum etter nattens innbrudd.

– Han blir ikke rik av dette. Det er ergerlig, for nå må jeg få reparert døra og jeg må ut å kjøpe nye låser til alle dørene. Heldigvis har jeg forsikring, så det skal ikke koste meg noe, men det må jo gjøres.

Han forteller at i tillegg til safen som er borte har han et ødelagt kassaapparat og en kvitteringsprinter. Det gjør imidlertid ikke noe utslag på åpningstidene.

– Nei, vi kan heldigvis åpne som normalt i dag. Jeg kan fortsatt ta betalt med bankkort, avslutter han.