Den fornærmede mannen har heller ikke vært i stand til å la seg avhøre, etter at han har ligget i koma siden episoden på Youngstorget natt til søndag.

– Det er ingen utvikling med tanke på fornærmede. Han er fortsatt innlagt på sykehus med omfattende hodeskader, sier politiadvokat Renate Nordheim Olsen til Avisa Oslo.

Funnet av vektere

Det var vektere som fant den bevisstløse mannen på bakken like etter klokken 04.45. De kontaktet deretter en politipatrulje som var i området.

Enn så lenge er ingen personer pågrepet i forbindelse med saken, men Olsen vil ikke kommentere hvorvidt leter etter navngitte personer.

– Av hensyn til etterforskningen kan vi ikke uttale oss om dette nå, sier hun.

Uklar foranledning

Politiet vet foreløpig ikke hva som er foranledningen til voldsepisoden, men har flere spor å gå etter. Blant annet skal vitner ha fått med seg hva som skjedde da tre-fire personer gikk til angrep på den fornærmede mannen, som er i 30-årene.

– Saken etterforskes bredt og politiet jobber ut ifra flere hypoteser. Politiet avhører vitner til hendelsen, innhenter videoovervåkning, kartlegger de involvertes bevegelser før og etter hendelsen, etterforsker hva som kan være motiv eller årsak til hendelsen og gjennomfører sporsikring fra personer og åsted, sier Olsen.