Gå til sidens hovedinnhold

Historisk nyåpning av Steen & Strøm

Onsdag morgen klippes snora til den nye inngangen til Steen & Strøm Department Store. I senterets 220 år lange historie har det aldri vært en inngang fra Karl Johans gate, men slik er det ikke lenger.

Steen & Strøm har vært en del av Oslo siden 1797, og en historie som strekker seg tilbake mer enn 220 år rommer mye. Varemagasinet har vært gjennom brann og stått der i utfordrende tider, og har også vært en kjær destinasjon som mange generasjoner nordmenn har gode minner fra.

Steen & Strøm står også bak Oslo-bunaden og mange nordmenn har møbler fra Steen & Strøm i sitt hjem. Med over to millioner besøkende i året er det mange, både Osloborgere og turister, som oppsøker Steen & Strøms univers for å oppleve det fremste av både internasjonal og norsk mote og livsstil.

Nå åpner Steen & Strøm i ny drakt. En omfattende oppgradering av magasinet skal sørge for at Steen & Strøm skal gi nordmenn og turister de beste handleopplevelsene i mange år fremover.

Hovedinngangen, som i 220 år har vært i Nedre Slottsgate flyttes nå til Karl Johans gate hvor målet er at varemagasinet skal få enda flere besøkende. Denne store flyttingen av hovedinngang kommer jo Oslo-folk til å få med seg, og når kundene går inn hovedinngangen kommer de inn i et atrium før helt nye opplevelser møter kundene.

Byråd for byutvikling, Rasmus Reinvang, senterleder David Wilkinson og daglig leder i Promenaden Management, Annette Lund er med når snora til den nye inngangen og den nyoppussede avdelingen i senteret klippes onsdag morgen.

Kommentarer til denne saken