Politiet meldte på Twitter rundt klokken 16.15 på 17. mai at alle nødetater er på vei til John Collets allé i Ullevål Hageby etter melding om trafikkulykke mellom bil og fotgjenger.

– Det er en gutt på 12 år som er alvorlig skadet i ulykken, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli, til Avisa Oslo rundt klokken 16.30.

Barnet er kjørt til sykehus. Politiet skriver på Twitter at de snakker med bilfører og vitner for å finne årsaken til ulykken.

Ulykken har skjedd rett i nærheten av Ullevål skole.

Tirsdag ettermiddag var det masse barn i området, og ifølge Avisa Oslos reporter kan det se ut til at ulykken har skjedd i krysset ved et fotgjengerfelt - rett ved inngangen til skolen.

Hendelsesforløpet ikke klart for oss. Vi vet ikke om foreldrene var tilstede da ulykken skjedde, men mor ble med i ambulansen etterpå, sier Stokkli.

Klokken 17.00 sier politiet på stedet, ved innsatsleder Magnus Strande, at situasjonen likevel ikke er alvorlig for gutten, og at det er snakk om en bruddskade i en arm.

–Akkurat nå etterforsker vi på stedet. Det skal ha vært en ulykke mellom en bil og en gutt på sparkesykkel. Gutten ble kjørt til Ullevål sykehus, og det er brudd i en hånd. Tilstanden til gutten er ikke alvorlig. Nå skal vi avhøre vitner og finne ut hva som har skjedd. Sjåføren har det etter forholdene bra, men det blir et førerkortbeslag, sier Strande.