På nyåret returnerer «Camp kulinaris» til tv-skjermen, der ti nye kjendiser skal konkurrere på kjøkkenet.

Sammen skal de drive en restaurant i Portør, og TV3 lover både kokkelering, krangler og konflikter i den nye sesongen.

Stjernekokk Kjartan Skjelde (44), som fungerer som mentor og programleder, er godt fornøyd med den nye gjengen:

– Denne gjengen slutter aldri å overraske meg på kjøkkenet, sier Skjelde om den kommende sesongen.

– Kjendisene må gjennom et bredt spekter av råvarer og oppskrifter, og de møter mange utfordringer på veien. Uten at jeg skal røpe for mye, kan jeg vel si det blir reaksjoner når både frosk og maur står på menyen, legger stjernekokken til.

Flere Oslo-folk

Mia Gundersen (59), Maria Moen (27), og Fetisha Williams (24) er blant noen av Oslo-fjesene TV-seerne får et gjensyn av på skjermen.

Førstnevnte trer inn på «Camp kulinaris»-kjøkkenet med solid realityerfaring, da hun tidligere har vært med på både «Farmen kjendis», «Skal vi danse» og «71 grader nord». Hun var også med i «Maskorama» nå nylig.

Hun fortalte til Nettavisen tidligere i år at hun fort fikk en definert rolle i gruppen under innspilling.

– Jeg er diplomaten. Jeg er diplomatisk av natur, sa hun da.

Maria Moen Nordli , som skapte flere overskrifter i løpet av høstens «Paradise Hotel»-sesong, skal konkurrere på kjøkkenet på nyåret, og det skal også Richard Liedholm (34), kjent fra den andre sesongen av tv-serien «Ex on the Beach».

I tillegg er Oslo-jenta Fetisha Williams med i den kommende sesongen av «Camp kulinaris». Hun har de siste årene vært å se i venninnen Sophie Elise Isachsens (25) realityserie, men deltar for første gang i en realitykonkurranse.

Realitydebut

Jonas Lihaug Fredriksen (31) gjør realitydebut med «Camp kulinaris»-deltakelsen.

Ovefor Nettavisen beskrev han seg tidligere i år som «realityskeptiker», men han er fornøyd med opplevelsen nå i ettertid. Selv om han nå har fått smaken på «realitybobla» er det derimot to ting han aldri ville takket ja til å bli med på.

– Jeg tror nok jeg har vokst fra «Paradise Hotel» og«Ex on the Beach». Også er det ikke noe særlig å være med på det hvis du har kjæreste, liksom. Og jeg er veldig glad i kjæresten min, jeg vil ha henne, ikke være med på det, sa han og lo.

Lihaug Fredriksen er kjent fra YouTube og «FlippKlipp» på NRK, og får selskap av en annen mange forbinder med statskanalen, nemlig «Melonas»-skuespiller Stine Buer (49).

I tillegg skal Amalie Snøløs (24), Terje Schrøder (57) og Tom Nordlie (58) konkurrere på kjøkkenet.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Nettavisen.no.