Ifølge Klemetsrud IL har Norges Fotballforbund Oslo kalt inn begge lagene for å sette en ny dato for kvartfinalen i Oslo-mesterskapet. Kampen skal spilles på Mortensrud idrettspark, som først berammet.

Søndag skulle Holmlia, som til daglig spiller i fjerdedivisjon, møte Klemetsrud. Sistnevnte holder til i sjettedivisjon, og lagene skulle møtes i kvartfinalen i Oslomesterskapet for menn.

– Ja, det stemmer at det diskuteres nå. Jeg er på vei til et møte om kampen, sier daglig leder i Klemetsrud IL, Siri Hetle Hasli, til Avisa Oslo mandag.

Administrativ leder i Holmlia, Aram Meradi, er litt mer avmålt.

– Vi vet ikke hva det blir til ennå. Vi har blitt spurt av kretsen om vi ønsker ny kamp, svaret er selvfølgelig ja, men det fattes ikke noe vedtak før i morgen, sier Meradi mandag kveld.

– Hva tenker du om at Klemetsrud går ut allerede nå og melder at det blir kamp?

– Da er de litt for tidlige, men vi håper som sagt at det blir noe av, hvis vi finner dato, og så videre.

Holmlia ble tildelt en 3-0-seier, uten at lagene hadde spilt et eneste minutt. Kampen ble nemlig flyttet ut av Oslo og til Strømmen, bak lukkede dører, på grunn av det politiet kalte «sikkerhetsmessige årsaker». Det fikk flere av spillerne på Klemetsrud til å reagere med å trekke seg fra å stille til kampen.

– Vi fikk egentlig ikke noen begrunnelse, vi fikk egentlig bare beskjed om at det var politiet som ønsket å flytte kampen av «sikkerhetsmessige årsaker», sa Meradi til Avisa Oslo.

Kampen ble flyttet på grunn av at politiet mente det var fare for konflikter og voldshendelser i forbindelse med arrangementet.

– Det har ikke vært noen kommunikasjon mellom klubbene rundt dette, politiet og NFF tok denne avgjørelsen. Jeg hadde ikke så mye jeg skulle sagt, sa Meradi.