Fører kom seg uskadd ut. Rundt 01.20 opplyste politiet at nødetatene var fremme og at brannvesenet arbeidet med slokking av brannen.

– Det er mye flammer og kraftig røykutvikling, i tillegg en del smell, noe som ikke er unormalt ved en bilbrann, skrev de på Twitter.

En halvtime senere, rundt klokken 01.50 opplyste politiet av brannen var slokket.

– Ingen spredning og ingen personskade. Politiet har sikret spor på stedet og vil opprette sak på brannen. Bilberger på vei til stedet slik at veien blir ryddet, tvitret politiet.

Trafikkulykke på Grefsen - dro fra stedet

Litt senere, rundt klokken 02.30 var nødetatene i Grefsen-området etter en trafikkulykke. En bil hadde kjørt inn i et tre i Glads vei, og dratt fra stedet.

Bilen har store materielle skader, opplyser operasjonsleder Marita Aune.

Politiet hadde kontakt med kvinnen som hadde vært passasjer i bilen, som også fikk tilsyn av albulansepersonell. Kvinnen ble fraktet til sykehus for grundigere helsesjekk.

– Vi søker i området etter fører, som også kan være skadet, skrev politiet i en Twitter-oppdatering klokken 02.34.

Etter dette fortsatte søket etter mannen som hadde forsvunnet fra stedet. Rundt klokken 06.30 opplyste politiet ikke hadde kommet i kontakt med mannen - som antas å være bilføreren - etter søk i området.

– Søket er avsluttet per nå. Bilberger har hentet bilen og politiet oppretter etterforskning, skrev politiet på Twitter.

Operasjonsleder, Marita Aune, opplyser klokken 08.30 at politiet ikke har kommet i kontakt med føreren.

– Vi har imidlertid en formening om hvem det kan være, legger hun til.

I skrivende stund har ikke politiet operativ innsats mot saken, opplyser operasjonslederen videre.

– Det er en etterforskningsjobb som gjenstår, sier hun.

Syklist i Lørentunnellen

Politiet var også en tur i Lørentunnellen, vestgående retning, der en syklist hadde funnet veien.

– Han har nå kommet til oppoverbakken mot Sinsen og fått det tungt, åpenbart ingen klatrer, skrev politiet på Twitter klokken 02.17.

Rundt ti minutter senere oppdaterte politiet at de hadde kontakt med syklisten.

– Han var såpass sliten at en tjenestemann måtte ta over sykkelen, og har nå fulgt han ut. Vi tar en prat med han i sikkerhet, utenfor vegbanen, opplyste politiet.