Det bekrefter klubben på sine nettsider torsdag ettermiddag.

– Jeg er veldig glad og takknemlig for en ny og lengre periode i Vålerenga. Jeg ble tatt imot på en fantastisk måte, og syns det å jobbe i klubben er veldig, veldig stort, sier han.

Fagermo kom til Vålerenga fra Odd i januar 2020, og ledet i sin første sesong klubben til en bronsemedalje i Eliteserien. Nå har han skrevet en ny avtale som binder ham til klubben ut 2024.

– Ambisjonene mine med Vålerenga, forhåpentligvis sammen med resten av klubben, er minst like høye nå som da jeg kom. Vi skal vinne med underholdende fotball og høy grad av egenrekrutterte spillere. Husk folkens, vi har fortsatt medaljer å spille om i høst, sier Fagermo.

Styreleder i Vålerenga, Tuva Ørbeck Sørheim, gleder seg over resigneringen av Fagermo.

– Det er veldig mange grunner til at vi forlenger med Dag-Eilev, men kanskje den viktigste grunnen er at han er så trofast mot den strategien vi har lagt som klubb, sier hun og utdyper:

– Han gir unge spillere sjansen, og det bærer frukter. Senest med Kristoffer Klaesson til Premier League og Aron Dønnum til belgisk toppdivisjon. I tillegg liker jeg veldig godt at han er så ambisiøs. Han ønsker å skape en skandinavisk toppklubb.